![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Öğrendiğim ve öğreneceğim tüm faydalı bilgileri sevgiyle kucaklıyor ve kabul ediyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi olduğum gibi seviyor , onaylıyor ve derinden kabul ediyıorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hayatın güzelliklerinin farkındayım.. benim seçimim ise bu farkındalıkla mutlu olmayı seçmek ve ben mutlu,huzurlu olmayı seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Düşündüğüm, inandığım ve güvenle beklediğim her şey gerçekleşiyor." "Verdiğim ölçüde hayat bana geri hediyeler sunuyor." "Ben hayatımla bir bütün olmayı seçiyorum." |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben kendimi derinden affediyor, onaylıyor ve seviyorum Hayatımda hedeflediğim her ne varsa özbenliğimden geliyor ve yaşam amacımı teşgil ediyor ben onları en uygun zamanda en güzel şekilde yaşamayı seçiyorum. Geçmişimi geride bırakıyor ve özgürleşiyorum. Ben, meleklerimden aldığım ışık ile yoluma devam ediyor, kendi şansımı kendim yaratıyorum Tüm ihtiyaçlarım anında gideriliyor Ben sevmeyi, sevilmeyi ve sevgi enerjisini hayatıma çekmeyi seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) her gün ve her gece kazandıklarıımla refahım artıyor.ttli3 |
Cevap: olumlama kutumuz:) her boyutta sağlığı seçiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) düşlerimin ötesinde mutluluğun,sağlığın, zenginliğin hayatıma akmasına izin veriyorum.ttli3 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Hayatimda simdi, su an ruh esim icin alan yaratiyorum...sevincli |
Cevap: olumlama kutumuz:) bugün onu affedip unutmayı tercih ediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) çök sükür allahıma bize sonsuz nimetler verdigi için arkadaşlar herkeze slm sizinle bu sitede olmaktan sizi tanımaktan çok mutluyum iyiki varsiniz bende kuaförum kendi işim yeni bir salon işlerim durgun bu hayatda tek başima mucadele verıyorum 2 senelik bir ilişkım vardı yenı bıtdı şükürler olsun ondan kurtuldum menfaatcı çıkarcı ınsanlarla bır daha allah karşimiza çıkarmasn bu ilişkım bıtdkten sonra şunu anladım kendme güvenm geldı ve hayatım daha güzel olmaya başladı tek sikıntım allahin iznıyle işlerimin açılması iş hayatım özelım bundan sonra daha iyi ):):): |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi tamamen ve derinden kabul ediyor ve onaylıyorum :) azraist_24 biz bir burda, bir evlenmek istiyorum konusunda dolaşıp dururken bu sene aşkı bulacağız inşallah girlhaha |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
Evet canim saka maka ben de buna inaniyorum...Bu sene insallah ruh esimi hayatima cekip mutlu bir yuva kuruyor olurum...:zpzp: Sonra birbirimize darisi basina deris artik canimcim:)girlhaha |
|
Cevap: olumlama kutumuz:) ömrüm boyunca mutluluğu seçtim...ttli3ttli3 |
Cevap: olumlama kutumuz:) barisi, sevgiyi, huzuru, mutlulugu, basariyi, zenginligi, özgürlügü ve evrendeki tüm positiv enerjileri seciyor, istiyor ve kabul ediyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) huzuru istiyorum ve kendime cekiyorum.. sevgiyi istiyorum ve kendime cekiyorum.. barisi istiyorum ve kendime cekiyorum.. basariyi istiyorum ve kendime cekiyorum.. mutlulugu istiyorum ve kendime cekiyorum.. zenginligi istiyorum ve kendime cekiyorum.. rahati istiyorum ve kendime cekiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) mucizelerle dolu bir hayatı çekiyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) * Kendimi seviyor ve onayliyorum. * Kendimi tamamen ve derinden oldugum gibi simdi , su an kabul ediyorum * ben gucluyum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Mucizeleri ve sürprizleri hayatıma bir mıknatıs gibi çekiyorum:) |
Cevap: olumlama kutumuz:) sevgiyi istiyor ve evrenin bu konuda bana yardimini yürekten kabul ediyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Mutlu olmayı hak ediyorum, mutlu olmayı seçiyorum. Zengin olmayi hak ediyorum, zengin olmayi seciyorum. Basarili olmayi hak ediyorum. Basarili olmayi seciyorum. Huzurlu olmayi hak ediyorum. Huzurlu olmayi seciyorum. -herkesi herseyi seviyorum.. sevgi gücümün yüksek olmasini kabul ediyorum ve bunun icin evrenden durmadan sürekli positv gücleri seciyor ve daima sevgi dolu olmayi kabul ediyorum- |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben saf sevginin ürünüyüm. Seviyor ve seviliyorum. Sevgi kaynağından besleniyorum. Sevilmeye değer biriyim. Hayatımda her şey denge ve uyum içindedir. Her şeyim tam dozundadır. Ne bir eksik ne bir fazla... Yaşam sürecine güveniyorum. Akışın bir parçasıyım ve tüm olumsuz duygulardan kendimi özgürleştiriyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) 10 numara adamım.. her daim böyle kalıyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Sevgiyi istiyorum ve kabul ediyorum.. Rabbimden sevgiyi diliyorum ve kabul ediyorum.. Evrene sevgi istegimi gönderiyorum ve kabul ediyorum |
|
|
Cevap: olumlama kutumuz:) Muazzam bir çekim gücüne sahibim, bu yüzden sahip olmayı istediğim her şey bana coşkun sular gibi akarak gelir. |
Cevap: olumlama kutumuz:) ferah olmayi istiyorum ve ferahligi seciyorum.. sevgi dolu olmak istiyorum ve sevgiyi seciyorum.. gülmek istiyorum ve gülmeyi seciyorum......... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Anda yaşıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) sağlıklıyım, güçlüyüm, zindeyim ve bunun için önce yaratıcıya şükrediyorum ve sonra hep böyle kalıyorum... ben bir sağlık bahçesiyim, bir güzellik ormanı.. zindeliğim ve canlılığımla etrafıma ışık ve ferahlık saçıyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) guitarHer günümü tam anlamıyla yaşıyorum. Kendi yolumu kendim açıyorum ve ne kadar mükemmel oldugumu keşfediyorum. Kendimi seviyor ve begeniyorum…Gecmişimi bırakıyorum ve huzur içindeyim. Güvendeyim, özgürüm...25889 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bu gün ve her gün kendimi sevgiyle besliyorum. Tüm sevgimi ihtiyacı olan herkesle paylaşıyorum. Ben sevgiyim ve karşılaştıgım her bir kişiye baglı oldugumu biliyorum. Sevginin gücünü hep birlikte paylaşıyoruz. Teşekkür ederim.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) BUGÜN yine güleç bir suratla evreni seyrediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) -> Evrendeki tüm pozitiv gücleri benimsiyorum -> tüm positiv gücleri kendime cekiyorum -> ve tüm positv gücleri kabul ediyorum kendimi evreni herkesi seviyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugün temizlik günü! :) Tüm negatif düşüncelerden arınıyorum. Hemen şimdi! |
Cevap: olumlama kutumuz:) Temizlik gününe bayıldım. Çok da ciddiye aldım bir an harikaymış. *** "Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanında karşımıza çıkıyorlar, ben de uzanıp onları alıyorum." Işık Elçi |
Cevap: olumlama kutumuz:) sağlıklıyım, zindeyim, güçlüyüm ve böyle olmaya bayılıyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) mutluyum, huzurluyum, basariliyim, bereket doluyum, zenginim, sevgi doluyum ve sükür icindeyim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Yüce Yaradanim senden sevgiyi diliyorum istiyorum ve kabul ediyorum.. Evrene sevgi isteyisimi sunuyorum ve kabulleniyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 AM. |