![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Her işim rast gidiyor. Her kapı bana kolayca açılıyor. Hep doğru kararlar veriyorum :))))) |
Cevap: olumlama kutumuz:) başarıyı ve başarıya götüren yolu kendime çekiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Daima doğru davranıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hata yapma özgürlüğümü kullanıyorum ve hatalarımı kabulleniyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi rahat bırakıyorum bugün daha mutlu daha canlı ve hareketliyim |
Cevap: olumlama kutumuz:) her hayalimi gerçekleştirecek güce sahip olduğumu biliyorumblissy mutluluk ve başarı her zaman benimle:zpzp: |
Cevap: olumlama kutumuz:) her gün daha çok kimseyi anlıyorum anlayışla karşılıyoum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) dünyaya geliş amacımı hatırlıyorum.özümü buluyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendime dısarıdan bakıp, gelişimime yardımcı olmayı seçiyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) söz verildiği gibi koruma altında olduğumu bilyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum Yüksek bolluk enrjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) beni seven insanlar var ve yanlız değilim. |
Cevap: olumlama kutumuz:) (Rekn Hoşunuza Gitmeyebilir.Ancak şartlanmalarınız bu yeşili olumu algılar) Mutlu olmak istedim.Gülümsedim ve oldum.Sen de dene sende ol.İyi ki varsınız iyi ki varız. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hergün yeni insanlarla tanışmam için fırsatlar çıkıyor ve her yeni insan fırsatlar yaratıyor.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) mutlu sağlıklı,özgürüm önemli ve değerliyim |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendime olan inancım ve yeteneklerim dünkünden daha iyi ve her geçen gün artarak devam ediyor.Zihnim sakin ve pırıl pırıl parlayan bir su gibi berrak.Başkalarını benimle ilgili düşüncelerinde özgür bırakıyorum.Şu anki düşüncelerimle geleceğ...imi hazırlıyorum. Geleceğim...i hazırlıyor, geçmişi geçmişte bırakıyor ve bugünü, şu anın farkında olarak keyifle yaşıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) zengin bolluk içinde sağlıklıyım değerliyim özgürüm çok parayı kendime çekiyorumm |
Cevap: olumlama kutumuz:) Her gecen gün kendimi daha iyi, daha saglikli, daha güclü, daha neseli, daha rahat, daha zengin ve daha muhtesem hissediyorum. sükürler olsun O0 |
Cevap: olumlama kutumuz:) yarini dusunmeden bu gunun onemini gorup, keyfini cikariyorum.. dikkatimi bu gune vererek hatami azaltiyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Sahane bir günüm, muhtesem bir an´im ve mükemmel bir yasantim var.. Kendimi seviyorum. Insanlari seviyorum. Hayatimi seviyorum. Basariyi seviyorum. Zenginligi seviyorum. Bugünüme, su an´ima ve tüm gecen ömrüme gelen ve gelecek olumlu seyleri istiyor ve seviyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben insanlara karşı açık ve anlaşılırım. insanlar da bana karşı açık ve anlaşılır. ben bütün iletişimlerimi sevgi ile kuruyorum. kendimi olduğum gibi ifade ederken rahatım. her geçen gün içimdeki sevgi daha da büyüyor ve bunun karşılığında ben de daha çok seviliyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) ben huzurum, ben ferahim, ben refahim, ben mutlulugum O0 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi oldugum gibi derinden ve tamamen kabul ediyor ve affediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Tüm iyilikleri ve güzellikleri hayatima cekiyor ve kabul ediyorum blissy |
Cevap: olumlama kutumuz:) Yaşamın bana sunduğu tüm iyi şeyleri hakediyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) *hayatimda sonsuz secenekler ve sinirsiz imkanlar var bu secenekleri en iyi sekilde degerlendiriyorum* happy6 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Haklarıma, kişiliğime, yaşam sorumluluğuma sahip çıkıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) her geçen gün mutluluğu üzerime çekiyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) cok mutluyum, cok neseliyim, cok zenginim, cok basariliyim, cok huzurluyum ve her gecen an evrensel enerjiden gelen olumlu hediyeleri kabul ediyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben her geçen gün kendimi çok daha iyi ifade ediyorum, yaşamımı her geçen gün daha da iyiye götürüyorum, sevgimi ve arkadaşlığımı her geçen gün daha da çoğaltıyorum, her geçen gün yaşam amacımı gerçekleştiriyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Özellikle ailem ve sevdiklerimin ayrı birer birey olduklarını ve bu gelişme yolculuğunu birlikte yaptığımız yol arkadaşları konumunda bulunduklarını hep aklımda tutarım." -alıntı- Işık Elçi |
Cevap: olumlama kutumuz:) verdigin nimetler icin sükrediyorum Allah´im.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) sevdiğim herkesle güzel günler geçiririm.. sevdiklerim tanrının bana lütfudur. ben de sevdiklerime tanrının bür lütfuyum.. tanrıya banasevgi sunduğu için sükrederim...... |
Cevap: olumlama kutumuz:) GÜZEL KARARLAR VERDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLERRR OLSUNN |
Cevap: olumlama kutumuz:) doğru kararlar verdiğim için şükrederim.. cesur olduğum için şükrederim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) yarın sabah erkenden kalkıp büyük bir mutluluk ve enerji ile dersime gireceğim için sana şükürler olsun büyük mimar.... sen en ulusun en güzelsin... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugune uyandigim icin sukrediyorum.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) bugune uyananlara, gunaydin diyebildigim icin bende sukrediyorum :)) gunaydin turkiyeeee... |
Cevap: olumlama kutumuz:) günaydın matri, ben de sana günaydın diyebildiğim için şükrediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) basariyi - mutlulugu - güzelligi - huzuru - sagligi seviyor benimsiyor ve istiyorum hayatimda var olduklari icin sükrediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |