![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) sağlıklıyım, güçlüyüm, zindeyim ve bunun için önce yaratıcıya şükrediyorum ve sonra hep böyle kalıyorum... ben bir sağlık bahçesiyim, bir güzellik ormanı.. zindeliğim ve canlılığımla etrafıma ışık ve ferahlık saçıyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) guitarHer günümü tam anlamıyla yaşıyorum. Kendi yolumu kendim açıyorum ve ne kadar mükemmel oldugumu keşfediyorum. Kendimi seviyor ve begeniyorum…Gecmişimi bırakıyorum ve huzur içindeyim. Güvendeyim, özgürüm...25889 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bu gün ve her gün kendimi sevgiyle besliyorum. Tüm sevgimi ihtiyacı olan herkesle paylaşıyorum. Ben sevgiyim ve karşılaştıgım her bir kişiye baglı oldugumu biliyorum. Sevginin gücünü hep birlikte paylaşıyoruz. Teşekkür ederim.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) BUGÜN yine güleç bir suratla evreni seyrediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) -> Evrendeki tüm pozitiv gücleri benimsiyorum -> tüm positiv gücleri kendime cekiyorum -> ve tüm positv gücleri kabul ediyorum kendimi evreni herkesi seviyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugün temizlik günü! :) Tüm negatif düşüncelerden arınıyorum. Hemen şimdi! |
Cevap: olumlama kutumuz:) Temizlik gününe bayıldım. Çok da ciddiye aldım bir an harikaymış. *** "Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanında karşımıza çıkıyorlar, ben de uzanıp onları alıyorum." Işık Elçi |
Cevap: olumlama kutumuz:) sağlıklıyım, zindeyim, güçlüyüm ve böyle olmaya bayılıyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) mutluyum, huzurluyum, basariliyim, bereket doluyum, zenginim, sevgi doluyum ve sükür icindeyim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Yüce Yaradanim senden sevgiyi diliyorum istiyorum ve kabul ediyorum.. Evrene sevgi isteyisimi sunuyorum ve kabulleniyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM. |