![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum Yüksek bolluk enrjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) beni seven insanlar var ve yanlız değilim. |
Cevap: olumlama kutumuz:) (Rekn Hoşunuza Gitmeyebilir.Ancak şartlanmalarınız bu yeşili olumu algılar) Mutlu olmak istedim.Gülümsedim ve oldum.Sen de dene sende ol.İyi ki varsınız iyi ki varız. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hergün yeni insanlarla tanışmam için fırsatlar çıkıyor ve her yeni insan fırsatlar yaratıyor.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) mutlu sağlıklı,özgürüm önemli ve değerliyim |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendime olan inancım ve yeteneklerim dünkünden daha iyi ve her geçen gün artarak devam ediyor.Zihnim sakin ve pırıl pırıl parlayan bir su gibi berrak.Başkalarını benimle ilgili düşüncelerinde özgür bırakıyorum.Şu anki düşüncelerimle geleceğ...imi hazırlıyorum. Geleceğim...i hazırlıyor, geçmişi geçmişte bırakıyor ve bugünü, şu anın farkında olarak keyifle yaşıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) zengin bolluk içinde sağlıklıyım değerliyim özgürüm çok parayı kendime çekiyorumm |
Cevap: olumlama kutumuz:) Her gecen gün kendimi daha iyi, daha saglikli, daha güclü, daha neseli, daha rahat, daha zengin ve daha muhtesem hissediyorum. sükürler olsun O0 |
Cevap: olumlama kutumuz:) yarini dusunmeden bu gunun onemini gorup, keyfini cikariyorum.. dikkatimi bu gune vererek hatami azaltiyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Sahane bir günüm, muhtesem bir an´im ve mükemmel bir yasantim var.. Kendimi seviyorum. Insanlari seviyorum. Hayatimi seviyorum. Basariyi seviyorum. Zenginligi seviyorum. Bugünüme, su an´ima ve tüm gecen ömrüme gelen ve gelecek olumlu seyleri istiyor ve seviyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 PM. |