![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Özellikle ailem ve sevdiklerimin ayrı birer birey olduklarını ve bu gelişme yolculuğunu birlikte yaptığımız yol arkadaşları konumunda bulunduklarını hep aklımda tutarım." -alıntı- Işık Elçi |
Cevap: olumlama kutumuz:) verdigin nimetler icin sükrediyorum Allah´im.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) sevdiğim herkesle güzel günler geçiririm.. sevdiklerim tanrının bana lütfudur. ben de sevdiklerime tanrının bür lütfuyum.. tanrıya banasevgi sunduğu için sükrederim...... |
Cevap: olumlama kutumuz:) GÜZEL KARARLAR VERDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLERRR OLSUNN |
Cevap: olumlama kutumuz:) doğru kararlar verdiğim için şükrederim.. cesur olduğum için şükrederim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) yarın sabah erkenden kalkıp büyük bir mutluluk ve enerji ile dersime gireceğim için sana şükürler olsun büyük mimar.... sen en ulusun en güzelsin... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugune uyandigim icin sukrediyorum.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) bugune uyananlara, gunaydin diyebildigim icin bende sukrediyorum :)) gunaydin turkiyeeee... |
Cevap: olumlama kutumuz:) günaydın matri, ben de sana günaydın diyebildiğim için şükrediyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) basariyi - mutlulugu - güzelligi - huzuru - sagligi seviyor benimsiyor ve istiyorum hayatimda var olduklari icin sükrediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 AM. |