![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
|
Cevap: olumlama kutumuz:) ben huzurum, ben barisim, ben mutlulugum, ben ferahim, ben zenginim.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) İyi ki varım!... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Hayal ettiğimden daha fazla para,mutluluk ve refahın hayatıma girmesine sevgiyle izin veriyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hayatı tüm güzelliğiyle yaşıyorum, ben yaşıyorum:) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Maddi ve manevi zenginliklerim gun gectikce artiyor bunun icin sukrediyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) hep olumlu düsünüyorum, olumlu cözümler üretiyorum, olumlu insanlarla birlikte olmayi seciyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Başkalarının beni anlamalarını beklemem, onların benim haklarıma sahip çıkmalarını beklemem. Ben kendi haklarımı korumak için gerektiğinde "evet" gerektiğinde "hayır" derim." -Işık Elçi- |
Cevap: olumlama kutumuz:) Geride bıraktığım yılın deneyimlerine, bana kazandırdığı farkındalığa, yeni edindiğim dostlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yılda hayatıma daha fazla mutluluk, bolluk, refah, sevgiyi bir mıknatıs gibi bol bol çekiyorum. Ben güzel ve vefalı dostluğu, karşılıksız sevgiyi, refah ve güzellikler içinde yaşamayı hakediyorum (Vaaaooooovvvv!) :)) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Vaaaooooovvvv, katılıyorum sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |