![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Herzaman yaptığım şeyi, daha iyi yapmak için, daha çok öğrenmek ve hizmet etmek için, yeni yollar çareler ve buluşlar yaparım... Keyifle ve neşeyle çalışırım... Çalışmak benim en büyük eğlencemdir. |
Cevap: olumlama kutumuz:) İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durmasına izin vermeyi reddediyorum! :) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Evrende bereketli bir zenginlik ve mutluluk özgürce süzülüyor, istediğim her şeyi almaya hak ediyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) her geçen gün daha başarılı olmayı seçiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendim olmaktan mutluyum.Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum.Burada ve şimdiyi kabul ediyorum:))) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimle baris icindeyim, hayatimi seviyorum , ben mukemmelim ve aklima koydugum herseyi gerceklestiriyorumm....sevincli |
Cevap: olumlama kutumuz:) Gecmisimi sevgiyle arkamda birakiyorum, beni uzen herkesi affediyor ve ozgurlesiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Geçmişten gelen negatif enerjileri benim dışımda bırakıyorum ve hayatımı pozitif enerji ile dolduruyorum:))Kendimi seviyor ve onaylıyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Aklima koydugum herseyi yapiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimle baris icindeyim, hayatimi seviyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |