![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Hayatimdaki, Etrafimdaki kisaca Evrendeki tüm pozitiv gücleri benimsiyorum ve tüm positiv gücleri kendime cekiyorum ve tüm positv gücleri kabul ediyorum kendimi evreni herkesi seviyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) içimdeki sevgi ışığıyla bakıyorum tüm evrene.. ve evren bir ayna gibi çoğaltarak yolluyor sevgi ışığımı...teşekkür ederim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) "Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum;) Her bir saniyeyi bir gün gibi her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım." |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben kendimi her halimle olduğum gibi seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum. sanırım buna çok ihtiyacım var. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Bugün benim için bolluk,berekeet,fırsat ve sürprizlerle dolu mükemmel bi gün. benim sabah olumlamam =) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Işığı önüne al ve yürü, gölgen arkandan ister gelsin, ister gelmesin! :)) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben istediğim aşkın hayatıma girmesine izin veriyorum cilgin897 |
Cevap: olumlama kutumuz:) İşime kolayca odaklanıyorum ve verimli çalışıyorum. Kendimi her zaman ve her yerde özgürce ifade ediyorum :) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben basariliyim ve aklima koydugum herseyi kolayca ve zahmetsizce yapiyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 PM. |