![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Birşey sormak istiyorum olumlama ile şükretme farklı şeyler değil mi ? Benim bildiğim olumlama .. güzelim .. herseye sahibim .. etrafımda iyi kişiler var gibi şeyler olması gerekirken şükretme ise sahip olduğun şeyler için tanrıya teşekkür .. yani konu başlığına bakacak olursak sanki biraz şükretmeye kaymış .. |
Cevap: olumlama kutumuz:) şükretmek için kullanmanız gereken konu http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ght=%FE%FCkret Sevgilerle .. sevincli |
Cevap: olumlama kutumuz:) huzurun, mutlulugun, nesenin, basarinin, rahatin, bilginin ve zenginligin getirdigi tüm güzel seylerin tadini cikartiyorum |
Cevap: olumlama kutumuz:) Iyi ki varim... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendime güveniyorum. Kendimi seviyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Oz benligime her gun daha da yaklasiyorum.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendimi bugun bir onceki gunden daha cok seviyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi seviyorum Ailemi seviyorum arkadaşlarımı seviyorum, insanları seviyorum. kuşları, ağaçları, güneşin sıcaklığını gecenin sessizliğini seviyorum, |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ihtiyacim olan hersey bana kolaylikla geliyor ve bunlari sevgiyle kabul ediyorum..art56art56 |
Cevap: olumlama kutumuz:) Yarin dogacagim icin cok sansliyimy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |