![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) Babaannemi, dedemi, halalarımı, ablamı ve abimi saygı ve sevgiyle anıyorum.Onlar hayattan gitmeyi seçti ben kalmayı seçiyorum.Geçmişten gelen tüm yükleri şu anda bırakıyorum.Hayatı dolu dolu yaşayarak onları onurlandırıyorum. Benden hayır dualarını eksik etmemelerini diliyorum.Ailemizin parçası olmalarına şükürler olsun.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Geçmişten gelen tüm ağırlıkları şimdi ve şuanda sevgiyle serbest bırakıyorum.Hayata sevinçle bakıyorum.Kendi hayatımı dolu dolu yaşamayı seçiyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Aklima koydugum her seyi gerceklestiriyorum, insanlarin gozlerine gulumseyerek bakiyorum.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Insanlarin gozlerinin icine sevgiyle bakiyorum.... |
Cevap: olumlama kutumuz:) erdal demirkıran dan örendigime göre sagolsun meyersem ben dünyanın en akıllı ikinci adamıyım ve ben dünyanın kendine en çok güvenen adamıyım |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ben, beni engellemekten vazgeçiyorum. Ben toplumun, çevremin beni başkalaştırmasına izin vermiyorum. Bilinçaltımı yaşanmışlıklarımı en temiz duygularımla özgürleştiriyorum. Aldığım her nefes için tüm kalbimle şükrediyorum. Şükretmenin huzuru ile daha verimli çalışıyor, daha çok kazanıyor ve daha iyi şartlara kavuşuyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin ve emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek ve içinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye, güzele ulaşacaktır. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Yaşamın her anı öylesine değerli, öylesine öğretici ki, farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım. |
Cevap: olumlama kutumuz:) sahip olduğum, beni kısıtlayan tüm çekirdek inançlarımı sevgiyle serbest bırakıyorum.. Hatta bırakmaya başladım bile ;) |
Cevap: olumlama kutumuz:) Kendime sağlıklı vakit ayırmayı seçiyorum. Tüm helal kaynaklardan bana gelen bolluk ve bereketi sevgiyle hayatıma çağırıyorum. İçsel huzurumun mutluluğumun ve başarımın aldığım her nefeste çoğaldığını hissediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |