![]() |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendim için seçtiklerim benim için en doğru olandır..kendim için en doğrusunu isterim.sevgi alırım ve sevgi veririm... |
Cevap: olumlama kutumuz:) Ailemle mutlu ve bol vakit geçirebileceğim, ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayabileceğim ve birikim yapabileceğimbir hayatım olmasına niyet ettim bunu ve daha fazlasını kabul ediyorum. Bu pek olumlama gibi olmadı ama ama yazmış bulundum silmem |
Cevap: olumlama kutumuz:) arkadaşlar sevgi alırım sevgi veririm diye bir olumlama geldi aklıma ve bugün sonuçlarını aldım şimdi hayatımdaki neşeyi, hareketi arttıracak olumlamalar arıyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Alıntı:
|
Cevap: olumlama kutumuz:) affetmeyi ve affedilmeyi seçiyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) içimdeki sevgi ve güç kaynağını kabul ediyorum ve kullanıyorum, içimdeki sevgi ve güç kaynağına uyumlanıyorum. |
Cevap: olumlama kutumuz:) kendimi affediyorum herkesi affediyorum.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) Beni zayıflatan düşünceleri artık kapatıyorum... |
Cevap: olumlama kutumuz:) düşüncelerimi ve duygularımı oldukları gibi ifade ediyorum böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm güçlü bir olumlamadır.. |
Cevap: olumlama kutumuz:) karşıma çıkan insanların hepsi benim yararıma ve hayatımı güzel geçirmem için varlar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM. |