![]() |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği tamam anladmm.tekrar teşekkürler :)): |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği gerçekten çok güzelllllllllll k8908 96 |
teerkkkkurlerrrr |
mp3 leri goremıyorum nerde |
Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1 Aşağıdaki linkten istediğiniz telkini yükleyebilirsiniz.. Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Vakit buldukça rehber bölümünü incelemenizi tavsiye ederiz.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler..actionsmile |
bu telkini neden muzikle ve hiç duyulmayacak bi şekilde sundunuz, telkini bize direk okusaydınız ve bu konuşmayı indirseydik daha iyi olmazmıydı yoksa muzikle daha mı etkili oluyor saolun...... |
merhabalar o zaman dinlemiş olduklarınız subliminal telkin olmazdı.. bu tavuktan kuş ya da kuş tan tavuk yapmaya benziyor.. y789 önermiş olduğunuz seçenekler internette ya da kişilerin özel çalışmaları olarak çeşitli marketlerde kişisel gelişim cd leri olarak satılmaktadır.. bu çalışmalar bilinçli zihin tarafından da duyulduğu için başarı oranı kişinin değişimi istemesiyle ve yaptığı uygulamalarla doğru orantılıdır.. oysa subliminal telkinde kişi uyurken spor yaparken film seyrederken bile telkinleri dinleyebilmektedir.. aradaki ayrımı daha iyi kavrayabilmek için bilinç ve bilinçaltı üzerine daha detaylı yazılarımızı okuyabilirsiniz.. sevgiler.. actionsmile |
bu telkınler acılmıyor ve bunlar sozlumu acaba |
cevap veren yokmuuuu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 PM. |