Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

Pamukk 08-08-2008 06:29 PM

Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
hmmm tamam anladım ttli3 arkadaşım ,onların içerikleri aynı olduğu için illa ki bir kaç versiyon müzik arkaarkaya dinlememiz gerekiyor diye bir şart koşulmuyor, o farklı versiyonlarda yapılmasının sebebi biz hep aynı tür müziği dinlerken sıkılmayalım diye,etki etmesi için böyle bir şart yok ancak bu senin için avantaj olur ,aynı içerikten sıkılmadan arka arkaya değişik müzikli olanlarını dinlersen daha kuvvetli ve hızlı etki eder ice1 onayi

he bi de ben mesela şöyle yapmıştım, benim sıralamam :2 kere ego güven guc + 1 sucluluk + 2 kendine guven (ben bunların hepsini su sesi olarak dinliyorum oyle playlist kaydettim ,yanında bazen media player da başka muzik de acıyorum ,su sesinin o avantajı var ttli3

donjuan912 08-08-2008 06:34 PM

tamam anladmm.tekrar teşekkürler :)):

lostman 02-10-2008 12:18 AM

gerçekten çok güzelllllllllll k8908 96

endustri_m 16-12-2008 10:48 PM

teerkkkkurlerrrr

dusersemyanarim 20-12-2008 12:51 PM

mp3 leri goremıyorum nerde

yeni bir hayat 20-12-2008 09:42 PM

Alıntı:

dusersemyanarim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95300)
mp3 leri goremıyorum nerde

Merhabalar;t678

öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1

Aşağıdaki linkten istediğiniz telkini yükleyebilirsiniz..

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Vakit buldukça rehber bölümünü incelemenizi tavsiye ederiz..

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Sevgiler..actionsmile

hacilaro 03-01-2009 02:46 AM

bu telkini neden muzikle ve hiç duyulmayacak bi şekilde sundunuz, telkini bize direk okusaydınız ve bu konuşmayı indirseydik daha iyi olmazmıydı yoksa muzikle daha mı etkili oluyor saolun......

shamanic 03-01-2009 03:00 AM

merhabalar

o zaman dinlemiş olduklarınız subliminal telkin olmazdı..

bu tavuktan kuş ya da kuş tan tavuk yapmaya benziyor.. y789

önermiş olduğunuz seçenekler internette ya da kişilerin özel çalışmaları olarak çeşitli marketlerde kişisel gelişim cd leri olarak satılmaktadır..

bu çalışmalar bilinçli zihin tarafından da duyulduğu için başarı oranı kişinin değişimi istemesiyle ve yaptığı uygulamalarla doğru orantılıdır..

oysa subliminal telkinde kişi uyurken spor yaparken film seyrederken bile telkinleri dinleyebilmektedir..

aradaki ayrımı daha iyi kavrayabilmek için bilinç ve bilinçaltı üzerine daha detaylı yazılarımızı okuyabilirsiniz..

sevgiler.. actionsmile

petek123 03-01-2009 07:54 PM

bu telkınler acılmıyor ve bunlar sozlumu acaba

petek123 03-01-2009 09:25 PM

cevap veren yokmuuuu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 PM.