Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

ebru_li 04-02-2009 05:13 PM

bende ego suçluluktan sonra kendine güven ve başkalarını önemsememeyi eklicemsmil56

hakikat1990 09-02-2009 06:51 PM

kendine güven telkini kaç gün sonra etkisini gösteriyor 10 gündür dinliyorum pek fark yok gibi dinlemeye devam ediyorum

kumsal1980 16-02-2009 10:27 PM

30 yaşına nerdeyse geldim.üniversite mezunuyum.hayatı hep keşkelere yaşadım.oldukça utangaç büyüdüm.ve bildim bileli psikoljik sorunlarla uğraştım.insanların yanında rahat olamadım.bir topluluk karşısında kesinlikle konuşamam.kendimi ifade edemedim.sevdiğim kız benden ayrıldı.beni pasiflikle suçladı.işte başarısız oldum.şuanda işsizim.kendime güvenim yok.kendimi suçladım durdum.duygusal olarak çökmüş durumdayım.ölmek bile aklımdan geçti.o kadar ki kendimi ümitsiz hissettim hayata karşı.hep tutunmaya çalıştım.bilmiyorum ama ben bu değilim.bu siteyi keşfettim umarım yararı olur.

sanemce 16-02-2009 11:35 PM

merhaba kumsal1980

hoşgeldin yanımıza..

şanslısın çünkü neden bu durumda olduğunu sorgulamaya başlamışsın.. durumun farkına varmak ve çözüm arayışına girmek, atılan en büyük adımdır..

o kadar çok mutsuz ama amaçsız insan var ki.. mutsuzluğu kanıksamışlar, hayatlarının bir parçası yapmışlar..

bizler burada mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltıyor, problemlerimize de hep birlikte çözüm arıyoruz.. yanımızda olduğuna göre artık yalnız değilsin..

suçluluk ve ego telkinlerini dinleyerek başlayabilirsin..
bilinçaltı çalışmalarını yapmaya başlayabilirsin..
tüm bunlar düşünce yapını, bakış açını değiştireceği için, hayatın da gözle görülür şekilde değişecek..

sevgiler actionsmile

kumsal1980 17-02-2009 09:08 PM

Çok teşekkür ederim.bende farkındayım bazı şeylerin.insanların çoğu yaşamak için yaşıyor.bir amaçları yok.ben boş bir insan olmadığıma inanıyorum.inşallah herşey çok güzel olacak...çok sağolun.

kumsal1980 19-02-2009 12:13 AM

şimdi ego güçlendirici ve şuçluluk telkinlerini iki hafta dinledikten sonra bırakıp diğer telkinlere geçiyoruz sanırsam.yani eksiklik duyduğumuz başka telkinlere.onlarıda iki hafta mı dinliyoruz.şimdiden teşekkürler

sanemce 19-02-2009 09:38 AM

hayır kumsal1980 bırakmıyoruz. suçluluk telkinini arada bir çıkartıp tekrar koyabiliriz ama egoyu çıkartmadan diğer telkinlerden ilave ediyoruz.

sevgiler actionsmile

knecnet 19-02-2009 10:24 PM

slm aslında çok güzel bi çalışma yapmaya çalışmışsınız ama linkler kullanımda değil mp3 indiremedim. bana yardımcı olursanız sevinirim çabalarınız için teşekkürler

hayatimdegisti 19-02-2009 10:34 PM

Linkler çalişiyor.Şu an içinde bulunduğunuz konu sadece içerik olan konu.Linklerin olduğu konulara tiklatyiniz.Ben biraz önce tıkladım ve dosya indi...

lost_jack 04-03-2009 02:01 AM

yeni üye oldum. bir sorum olucak bu telkinler sadece müzikler mi sözler yok mu pekii ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM.