![]() |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği kendimi karamsar ve içe dönük hissettiğim bu günde sitenizi googleden tesadüfen buldum faydalı olacağına inanıyorum emeği geçenlere teşekkürler.. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
bozuk dediğiniz linki bu başlıkta aradıysanız eğer, şu anki konu başlığında sadece telkin içeriği var herhangi bir link yok 12389 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği link çalışmıyor ilgilenirseniz sevinirim |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği sevgili arkadaşlar... linkler bozuk diyorsunuz ama bulunduğunuz bölüm ilgili telkinin içerik bölümü... üstelik yeni kontrol etmiştim linkler aktif durumda...dusun2 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği herkese selamlar.....dinliyecem bakalım ne olacak.... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Bir şeyde zahmet ve meşakkat,alamet-i makbuliyettir... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ilk dinleyişimden itibaren içimi huzur kapladı çok teşekkürler |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği yardim download edemiyoruz |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |