Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

armenak 05-10-2009 08:22 PM

Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği

ben müzik sesinden başka ses duymuyorum olması gereken bu mu yoksa sorun mu var

dregsone 06-10-2009 01:53 PM

arkadaşlar ben bu cd lerin hiçbirini indiremedim sorun mu var acaba ?

gülpor 06-10-2009 02:18 PM

Alıntı:

armenak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495725)
ben müzik sesinden başka ses duymuyorum olması gereken bu mu yoksa sorun mu var

Armenak slm,müzik sesinden başka bişey duymaman normal..çünkü müziklerin içinde senin duymadığın,fakat bilinçaltının duyduğu gizlenmiş telkinler var...yapman gereken kendine uygun olan telkinleri indirip dinlemen...tavsiye edilen , ego güven ve suçluluk telkinini bir hafta dinlemen ...daha sonra listeye yeni telkinler eklemen ihtiyacına göre kardeşş...

gülpor 06-10-2009 02:25 PM

Alıntı:

dregsone Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501352)
arkadaşlar ben bu cd lerin hiçbirini indiremedim sorun mu var acaba ?

dregsone slm ,yardımı olurmu bilemem ama aşağıdakine tıklaakahvesmileyhttp://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html

commonbabyss 09-10-2009 07:49 PM

atakan bey ben telefondan kulaklıkladinliyorum gayette güzel duyuluyo arada bağırmalarınızı da duyuyorum su seside çok güzel net duyuluyo ve etkisinide kesinlikle görüyorum.telefonda dinlemenin ne gibi problemi var ki? anlamadım.

ebru_li 10-10-2009 10:23 AM

Ben de şimdiye kadar telefonla dinledim sesler duyuluyor arada da ve etkisini de görüyorum bir problem yaratır mı telefon?Teşekkürler şimdiden.

yeni bir hayat 10-10-2009 02:50 PM

Alıntı:

commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528439)
atakan bey ben telefondan kulaklıkladinliyorum gayette güzel duyuluyo arada bağırmalarınızı da duyuyorum su seside çok güzel net duyuluyo ve etkisinide kesinlikle görüyorum.telefonda dinlemenin ne gibi problemi var ki? anlamadım.

Alıntı:

ebru_li Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528487)
Ben de şimdiye kadar telefonla dinledim sesler duyuluyor arada da ve etkisini de görüyorum bir problem yaratır mı telefon?Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar,telkinleri telefonda kulaklıkla dinlemeniz de sonuç almanızda etkilidir..Kısık sesle olmak koşuluyla tabii,aksi halde duyma problemi yaşanabilir.Fakat uzun süre kulaklık kullanmak,sağlığınız açısından pek tavsiye edilmektedir..Kulaklık,bakteriyel oluşumu hızlandırıyor.

ELPARANOID 12-10-2009 12:34 AM

Bu telkinler gerçekten işe yarıyor. Rahat olun ve sabr edin. Ben son günlerde kendine güven telkininin tüm müzik türlerini indirip dinliyorum. Değişimi kendim çoktan fark etmiştim, artık çevremdeki insanlar da değişimi fark ediyor ve bana fark ettiriyorlar. Nasıl mı? Ben kendim değiştiğim için çevremdeki insanların bana karşı olan tavırları da değişti. Tabii ki, iyiye doğru. Örnek mi vereyim. O kadar çok ki. Bazılarını daha önce yazdım. Yazmadıklarımdan bir örnek---daha önce akraba düğünlerinde pısırık oturan ve kendini zor dışarı atan ben, dün gittiğim düğünde çok rahattım. İnsanlarla rahat rahat konuştum, şakalaştım. E tabii ki de dans ettim. Yani arkadaşlar bu telkinler gerçekten işe yarıyor. --- Azerbaycanlı Elgün

commonbabyss 13-10-2009 09:34 PM

etki ettiğimden şüphemiz yokda kulaklık olayına kafam takıldı,sesi neden kısmamız gerekiyo onu anlamadım.müzik arttıkça doğru orantılı olarak konuşmalarında sesi yükselmeyeck mi?ondanda başka ben telefonumda kulaklıkla dinlerken hep son ses dinledim ve konuşmalarıda duydum ve çokta güzel etki etti.benim telefonumda mı sorun var acaba ? ve neden alçak sesle dinlememiz gerekiyo?

semraki 18-10-2009 10:49 PM

hiçbir şekilde müzik çıkmadı
yüklenecek yeri vermedi
merak etmiştim üzüldüm
teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM.