![]() |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ben müzik sesinden başka ses duymuyorum olması gereken bu mu yoksa sorun mu var |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği arkadaşlar ben bu cd lerin hiçbirini indiremedim sorun mu var acaba ? |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
|
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey ben telefondan kulaklıkladinliyorum gayette güzel duyuluyo arada bağırmalarınızı da duyuyorum su seside çok güzel net duyuluyo ve etkisinide kesinlikle görüyorum.telefonda dinlemenin ne gibi problemi var ki? anlamadım. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Ben de şimdiye kadar telefonla dinledim sesler duyuluyor arada da ve etkisini de görüyorum bir problem yaratır mı telefon?Teşekkürler şimdiden. |
Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Bu telkinler gerçekten işe yarıyor. Rahat olun ve sabr edin. Ben son günlerde kendine güven telkininin tüm müzik türlerini indirip dinliyorum. Değişimi kendim çoktan fark etmiştim, artık çevremdeki insanlar da değişimi fark ediyor ve bana fark ettiriyorlar. Nasıl mı? Ben kendim değiştiğim için çevremdeki insanların bana karşı olan tavırları da değişti. Tabii ki, iyiye doğru. Örnek mi vereyim. O kadar çok ki. Bazılarını daha önce yazdım. Yazmadıklarımdan bir örnek---daha önce akraba düğünlerinde pısırık oturan ve kendini zor dışarı atan ben, dün gittiğim düğünde çok rahattım. İnsanlarla rahat rahat konuştum, şakalaştım. E tabii ki de dans ettim. Yani arkadaşlar bu telkinler gerçekten işe yarıyor. --- Azerbaycanlı Elgün |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği etki ettiğimden şüphemiz yokda kulaklık olayına kafam takıldı,sesi neden kısmamız gerekiyo onu anlamadım.müzik arttıkça doğru orantılı olarak konuşmalarında sesi yükselmeyeck mi?ondanda başka ben telefonumda kulaklıkla dinlerken hep son ses dinledim ve konuşmalarıda duydum ve çokta güzel etki etti.benim telefonumda mı sorun var acaba ? ve neden alçak sesle dinlememiz gerekiyo? |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği hiçbir şekilde müzik çıkmadı yüklenecek yeri vermedi merak etmiştim üzüldüm teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |