![]() |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği actionsmile Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
Yok eğer öyle değilse buna rağmen etki görmüyorsanız etki gördüğünüz halde fark etmiyor olabilirsiniz. Beklentiniz çok yüksek olabilir.Bunları bir değerlendirin.Kaldı ki hiç etki görmeden 1 yıl dinlemeye devam eden de pek yoktur.Hiç mi etki görmediniz. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği mp3 playerle dinliyorum sesde sorun yok çok kulak versem duyuluyo sesler valla hiç değişiklik yok niye bende böle oluo :S |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Eğer mp3 playerinizin da gürültüyü kesme ayari varsa o sesleri kesiyor olabilir.Çok kaliteli bir mp3 mü kullaniyorsunuz? Öyle ise daha basit ve ucuz bir şey alın.Ses seviyesini biraz yükseltin. Ayrıca dosyalari eksik indirmis olabilirsiniz tekrar indirip karsilastiriniz. Eğer 3-5 dakikada biten dosyalar ise muhtemelen eksik inmistir. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s |
Belki de sizde etki etmiyor da olabilir.Dinlediğiniz müzik çeşidini değiştirin sesi biraz açın öyle deneyiniz... Birde ara vermeyin en az bir 10 gün düzenli dinleyiniz. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S |
Belki içsel düşünceleriniz çok olumsuz ve bu aşırı direnç oluşturuyordur.. İlk hafta suçluluk ve ego dinleyerek tekrar bir başlayınız.. Yoğun bir şekilde dinleyiniz. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği herşey için çok teşekkürler öyle yapcam artık inşallah buraya güzel mesajları yazcam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |