Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

hayatimdegisti 27-09-2009 02:36 AM

Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği

actionsmile
Alıntı:

commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492126)
atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca

actionsmile Biz teşekkür ederiz....alk78

zeus13 27-09-2009 10:43 PM

atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma

hayatimdegisti 27-09-2009 10:50 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492257)
atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma

Dinlediğiniz cep telefonu mu.Eğer öyle ise sesleri kesiyor olabilir.
Yok eğer öyle değilse buna rağmen etki görmüyorsanız etki gördüğünüz halde fark etmiyor olabilirsiniz.

Beklentiniz çok yüksek olabilir.Bunları bir değerlendirin.Kaldı ki hiç etki görmeden 1 yıl dinlemeye devam eden de pek yoktur.Hiç mi etki görmediniz.

zeus13 27-09-2009 11:16 PM

mp3 playerle dinliyorum sesde sorun yok çok kulak versem duyuluyo sesler valla hiç değişiklik yok niye bende böle oluo :S

hayatimdegisti 27-09-2009 11:18 PM

Eğer mp3 playerinizin da gürültüyü kesme ayari varsa o sesleri kesiyor olabilir.Çok kaliteli bir mp3 mü kullaniyorsunuz?
Öyle ise daha basit ve ucuz bir şey alın.Ses seviyesini biraz yükseltin.
Ayrıca dosyalari eksik indirmis olabilirsiniz tekrar indirip karsilastiriniz.
Eğer 3-5 dakikada biten dosyalar ise muhtemelen eksik inmistir.

zeus13 27-09-2009 11:36 PM

atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s

hayatimdegisti 27-09-2009 11:38 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492273)
atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s

İndirme süresini kast etmedim telkinlerin süresini..
Belki de sizde etki etmiyor da olabilir.Dinlediğiniz müzik çeşidini değiştirin sesi biraz açın öyle deneyiniz...
Birde ara vermeyin en az bir 10 gün düzenli dinleyiniz.

zeus13 27-09-2009 11:43 PM

atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S

hayatimdegisti 27-09-2009 11:45 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492276)
atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S

Hepsinin içeriği ayndır.Ancak aynı müziği dinlediyseniz ve etki yoksa bir değişiklik yapmakta fayda var.Özellikle gündüz karisik müzik dinleyiniz.Yani bir çok versiyonu...
Belki içsel düşünceleriniz çok olumsuz ve bu aşırı direnç oluşturuyordur..
İlk hafta suçluluk ve ego dinleyerek tekrar bir başlayınız..
Yoğun bir şekilde dinleyiniz.

zeus13 27-09-2009 11:56 PM

herşey için çok teşekkürler öyle yapcam artık inşallah buraya güzel mesajları yazcam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM.