![]() |
Merhabalar lost_jack; Hoşgeldiniz öncelikle. Telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için duyulmuyor..Sadece bilinçaltımız tarafından algılanıyor.. Daha fazla bilgi için ilgili konu başlıklarını inceleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler.. |
teşekkür ederim yeni bir hayat. çok fazla dinleyemiyorum telinleri ama hergünm mutlaka dinliyorum. bir sorum daha var telkinleri hiç duymasamda faydasını görebilicekmiyim? |
hosgeldın lost jack. yenı bır hayatın da dedıgı gıbı telkınler sublımınal teknıkle hazırlanmıs.yanı sen sadece muzık duydugunu sanıyosun ama cok dusuk frekanslarda telkınler verılıyor.sen o telkınlerı duymadıgını dusunsen de bılıncaltın bunları kaydedıyor ve ben ve hayatım degıstı aılesının butun uyelerınde oldugu gıbı bir muddet sonra butun olumsuz duygu ve dusuncelerındne sıyrılıp yenıden dogmus gıbı hafif ve mutlu bır sekılde hayata merhaba dıyosun :) Yeni hayatının sana mutluluk getirmesi dileklerimle....tekrar hosgeldın aramıza...:) |
mrb ben yeni üye oldum.Ancak telkinleri yaklaşık 3 aydır dinliyorum ve kendimde o kadar çok değişiklik olduki,öncelikle kendime artık olumsuz cümleler söylemiyorum.daha doğrusu söyleyemiyorum.kendimi herşeyi başarabilecek kapasitede hissediyorum.önceden gelecekten umutsuzdum ama şimdi kendimi geliştirme istediği hissediyorum ve her geçen gün bu hislerim artarak devam ediyor.ders çalışırken, kitap okurken kendimi daha çok konsantre edebiliyorum.yani yaptığım işe kendimi veriyorum vede bundan zevk alıyorum.Atakan abi sana sonsuz teşekkürler ediyorum ve sana çok saygı duyuyorum sadece kendini düşünen biri olmadığın ve herkesin yararlanması için nete koyduğun bu telkinler içinn çokk teşekkürrrr ediyorummm:) |
Alıntı:
Ben teşekkür ediyorum güzel geri bildiriminiz için....956k |
TEBRİK EDİYORUM VE TEŞEKKÜR EDERİYORUM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL, ÇOK MUTLU OLDUM |
arkadaşlar ben galiba aşık oldum feci derecede bilmiyorum sonra azalır mı ama aşık olduğum kişiye duygularımı en güzel vucüt diliyle ve kelimelerle nasıl ifade edebilirim yardım edin lütfen telkinlerimin sekizinci günü 2 gündür suçluluk ve ego harici kendine güveni de dinliyorum acaba bunları dinledikce kendimi daha güzel anlatbilir miyim çok seviyorum gerçekten o kişiyi başka hangi telkinleri dinleyeyim sizce.teşekkürler... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği şüphesiz telkinlerin çok farklı yararlarını hepimiz biliyoruz bu telkinler sayesinde fark ettiğim diğer yararı ise kesinlikle dikkati konsantrasyonu en üst seviyeye çekiyor insanlar birşeyler anlatırken eskiden yüzlerine aval aval bakar hiçbirşey anlamazdım sizlerin sayesinde böyle bir sorunum kalmadı sizleri seviyoruzalk78 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği teşekkürler... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği mrb. Atakan bey ben sosyal fobi utangançlık topluluk önünde konuşama konuşurken bazen kekeleme sürekli bir huzursuzluk gibi sorunlarla srunlarımla İstanbuldaki seminere katılmıştım.20 gündür kendine güven susluluk duygusu ve daha sonra sosyallik ve toplum önünde konuşma mp3 lerini dinliyorum.28 gün oldu kısmi bir rahatlama oldu.başka hangi mp3 leri dinlememi önerirsiniz ne kadra süreyle dinlemeye devam edeyim.teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM. |