![]() |
Merhaba Petek123. Telkinleri açmak için indirmek istediğiniz telkinin üzerine sağ tıklayarak hedefi farklı kaydet demeniz yeterli olacaktır.Kaydetmek istediğiniz yeri seçtiğinizde tüm telkinleri indirebilirsiniz. Her telkinin ayrı versiyonları var.Örneğin sanat müziğini indirdiğinizde sadece müzik olarak sanat müziğini dinlersiniz.Telkinler sesli olarak duyulmuyor,subliminal olarak kayıtları yapılmakta. |
anı telkınler sadece muzuk ıcerıklımı tesekkurler |
ben bu siteden bişey anlamadım cd falan yok nasıl dinliycem biri bişey söylesin anlamıyorum burdan indirin diyor ama tıklıyorum hiç bişey açılmıyor oyun mu oynuyorsunuz bizimle |
mrb kuzenimin "müzik aromalı telkin" telkiniyle üye oldum.tamam ücretsiz kısmı daha ilgi çekiciydi kabul. (işsiz öğrenci kişisi) arka fonda hafif müzik flüttür (h)arptır hede eşliğinde sizin telkinli konuşmalarınızla aranılan huzuru (a-me-no) bulacağız sanıyodum.yanılıyomuşum.sadece müzikleri iştahla download ediyorum ve son olarak sular seller eşliğinde yazınızı okuyorum. rahatlama var.ancak olacakları tahmin ettiğim için mi bu rahatlama diye düşünüyorum.bu ince huzur kokusu nerelerden geliyor hakikaten ilginç ve tebrik edilesi türden. anlayamadığım birşey var;bütün müzikleri dinledikten sonra en son modüldeki yazınızı mı okuyoruz? |
Merhaba underhill; Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Modüldeki yazı derken telkin içeriğinden bahsediyorsunuz sanırım.. Doğru anladıysam, telkin içeriğini illa da okumaya gerek yoktur. Bilgi amaçlı sunulmuştur. Sevgiler..actionsmile |
arkadaşlar ben de indirdim bu mp3 ama sadece akarsu sesi var hiç konuşma telkin yok içinde :S |
ya pardon telkinlerin subliminal olarak verildiğini şimdi okudum .. |
aslında bizde olmayan öz güven bu telkini 15 gün dinledikten sonra herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorum suçluluk ve egodan sonra yanına ilk ekleyeceğim telkin kendine güven |
bumudur budur :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM. |