![]() |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum atakan bey ben daha ne deyim smileydance |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği selam arkadaşlar ben özgeciğimin sayesinde girdim bu siteye önce ona teşekkür edeyim kiss3 sonra, telkinlerde bir ses duyuyorum arkadan bir fısıltı gibi yazanarkadaşlar var kimisi bunun belli bir gelişimden sonra duyulacağını ifade etmiş fakat ben prof danseğitmeni olduğum için mi ne ilk seferde duydum o sesleri su sesinde s45apk fakat kimse sessiz kalmasın herkes deneyimlerini yazsın özet ve etkili bir şekilde ki bilelim herşeyi kendimiz keşfettikten sonra birileri sonradan yazınca olmuyor, başka bilmemiz gereken ne var diye sorduğumuzda sen sor bir yanıtlayalım derler ama bilmediğini soramazsın bir filozof soru ne kadar bildiğini ve bilmediğinin aynasıdır der, şimdi ben soruyorum bu siteye, mp3lere, sıkıntı stres depresyon vs konularında ferahlamak için ne bilmemiz ne yapmamız gerekli? bir de depresyon, stres için ben özellikle latin danslarını hpm1 tavsiye ederim ama doğru insanlarla teşekkürler herkese... bir de mail atarak bana cevap verirseniz daha çok sevinirim... blissy blissy |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği merhabalar ozgaaa.. hoşgeldin yanımıza.. her telkinin içerisinde ilaveten mutluluk telkinide vardır.. mutluluk telkini desibel olarak daha yüksek bir şekilde kayıt edilmiştir.. onun için farkındalığınız yüksek ise duymanız normal.. dediğinizde haklısınız hepimiz deneyimlerimizi yazarsak bizden önceki ve sonraki dostlarımıza yararlı izler bırakmış oluruz lakin paylaşımlarınızı sizin mail adresinize yaparsak bunu herkesin okuması zor gibi.. onun için forum aracılığı ile cevap veriyorum.. dans gerçektende depresif duygularımızdan kurtulmamızda oldukça faydalıdır.. konuyla ilgili bir uzman olarak bu konuya tekrar dikkatimizi çektiğiniz için teşekkürler.. depresyon yada stres içerisinde olmamızın sebebi duygularımızdır.. duygularımızı doğru analiz ederek ve onları doğal olan doğru hallerine dönüştürerek bu durum içerisinden çıkabiliriz.. özellikle kendine güven ego ve suçluluk telkinleri ile doğru davranışları kazanmak adına sağlam bir zemin oluştururuz.. ilgili başlıklarda bu konularda detaylar mevcut.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği artik bu telkini de eklemenin vakti geldi.bakalim ne kadar degisterek hayatimi. |
SoruM OlacaK Kafama takılan bişey bi telkinin bütün parçalarını mı dinlicez dewamlı yoksaa sadece klasik weya sadece doğa sesi olarak mı? |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği don juan ,bir telkin ceşidine ait butun müzik versiyonları aynı içeriktedir,yani kendine güven telkininde doğa ,ney,veya klasik müzik çeşitlerinin içerikleri birbirinin aynıdır..İstediğin herhangi versiyonunu dinleyebilirsin super |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği çok teşekkürler pamuk ama anlatamadım :S ben şimdi hepsini birden listeme koydum dinliyorum.yoksa sadece birini mi dinlicem. |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği ewet aynen öyle pamukcm :)ego ve kendine güven telkininin çeşitli wersiyon müzikleri var.böyle mi olcak yoksa sadece bi versiyon müziği mi olcak diye soruyorum ? |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği hmmm tamam anladım ttli3 arkadaşım ,onların içerikleri aynı olduğu için illa ki bir kaç versiyon müzik arkaarkaya dinlememiz gerekiyor diye bir şart koşulmuyor, o farklı versiyonlarda yapılmasının sebebi biz hep aynı tür müziği dinlerken sıkılmayalım diye,etki etmesi için böyle bir şart yok ancak bu senin için avantaj olur ,aynı içerikten sıkılmadan arka arkaya değişik müzikli olanlarını dinlersen daha kuvvetli ve hızlı etki eder ice1 onayi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |