![]() |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği herkese merhaba ben siteye yeni üye oldum forumu inceledim ama kesin bir cevap bulamadım. acaba telkin müziklerini dinlerken bizim ekstra bi çaba sarfetmemiz gerekiyor mu? yani mesela kendine güven telkinini dinlerken kendimizi özgüvene sahip birisiymiş gibi hayaletmemiz şart mı yoksa başka şeyşer düşünürken bu müzikleri dinlememezin faydası olur mu? |
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ben indiremiyorum ama :( |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Nerden indiriyoruz |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ben 4 senedir dinliyorum telkinleri ve hayatım gerçekten degisti bunun için cok tesekkür ederim öncelikle son zamanlar bende tek telkin dinleme takıntısı cıktı mesela uzun zaman sadece kendine güven dinliyorum baska hiçbir telkin yok bunu yapmam yanlıs mı?? yoksa yanında ego güven güclendirici dinlemeli miyim?? |
İlk yil için ego suçluluk sonra diğerlerini öneriyoruz.t678 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Atakan bey merhaba, ben on gündür ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. dün ilk defa kendini güven telkinini listeme ekledim ancak uzun süre dinleyemedim. bu telkin bende hüzün ve ağlama hissi olusturdu. bugün tekrar denedim ve sonuç aynı. öğrenmek istediğim bu telkini dinlemek için henüz erken mi? yoksa bu konuyla ilgili sıkıntılar olduğu için mi böyle hissediyorum.ısrarla dinlemeyi sürdürmrlimiyım. beni bilgilendirirseniz sevinirim. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği telkinin içeriğine bayıldım inşallah en yakın zamanda etkisini gösterir emeğinize sağlık |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği TEŞEKKÜRLER |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM. |