Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

Dead_LorD 26-09-2010 02:38 PM

Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770245)
Telkinler uzun olduğu için olumsuz cümleler kullanılması anlam bütünlüğüne zarar vermez. Burada önemli olan metnin bütünüdür. Günlük olumlamalarımızda olumlu cümleler kullanmaya özen gösteriyoruz. Ama bilinçaltı metni bir bütün olarak değerlendirebilecek kapasiteye sahip. O nedenle bu konuda endişeye kapılmanıza gerek yok. Metinler sonuçta uzmanlar tarafından hazırlanıyor.

Ayrıca telkin metinlerini okumanıza gerek yok. Sürekli okumak ve kelimelere odaklanmak direnç oluşturabilir aksine. Bu konuda Atakan beyin yorumlarına rastlayabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

Aslında ben kelimedeki olumsuz taraftan değilde metindeki olumsuz düşünceden bahsetmiştim, mesela bu son cümle bence çekim yasası uygulayanlar için zararlı olabilir, çünkü değiştimeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek telkini yerine, zihnin senin rehberin ve hayatında değiştirmek istediğin şeyler için sana rehberlik ediyor" gibi olsa daha iyi olurdu =) ben öyle ekledim kendime, benim düşünce kalıplarıma göre o şekilde ters etki yapacağını düşündüm çünkü =)

takiko 28-09-2010 07:05 PM

herkese merhaba ben siteye yeni üye oldum forumu inceledim ama kesin bir cevap bulamadım. acaba telkin müziklerini dinlerken bizim ekstra bi çaba sarfetmemiz gerekiyor mu? yani mesela kendine güven telkinini dinlerken kendimizi özgüvene sahip birisiymiş gibi hayaletmemiz şart mı yoksa başka şeyşer düşünürken bu müzikleri dinlememezin faydası olur mu?

browser 28-09-2010 07:28 PM

Alıntı:

takiko Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770686)
herkese merhaba ben siteye yeni üye oldum forumu inceledim ama kesin bir cevap bulamadım. acaba telkin müziklerini dinlerken bizim ekstra bi çaba sarfetmemiz gerekiyor mu? yani mesela kendine güven telkinini dinlerken kendimizi özgüvene sahip birisiymiş gibi hayaletmemiz şart mı yoksa başka şeyşer düşünürken bu müzikleri dinlememezin faydası olur mu?

Telkin müziklerini dinler iken ekstra bir çabaya ihtiyaç yoktur..inanman da gerekmiyor...Telkinler çalar iken başka işerlede ugraşabilirsin...televizyon izleye bilirsin..müzik dinleye bilirsin kitap okuya bilirsin...yani telkin dinlemek zahmetsiz bir iştir...rehber bölümünü incelersen ihtiyacın olan cevapları orda bulabilirsin...

sevdaalinka 16-10-2010 09:11 PM

ben indiremiyorum ama :(

derun 05-02-2011 08:16 PM

Nerden indiriyoruz

ceren18 18-02-2011 03:09 AM

ben 4 senedir dinliyorum telkinleri ve hayatım gerçekten degisti bunun için cok tesekkür ederim öncelikle son zamanlar bende tek telkin dinleme takıntısı cıktı mesela uzun zaman sadece kendine güven dinliyorum baska hiçbir telkin yok bunu yapmam yanlıs mı?? yoksa yanında ego güven güclendirici dinlemeli miyim??

hayatimdegisti 18-02-2011 03:38 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790554)
ben 4 senedir dinliyorum telkinleri ve hayatım gerçekten degisti bunun için cok tesekkür ederim öncelikle son zamanlar bende tek telkin dinleme takıntısı cıktı mesela uzun zaman sadece kendine güven dinliyorum baska hiçbir telkin yok bunu yapmam yanlıs mı?? yoksa yanında ego güven güclendirici dinlemeli miyim??

Bu da bir dinleme çeşidi.Eğe 4 yıl olmuşs bu şekilde alternatif yöntemler tercih edilebilir.
İlk yil için ego suçluluk sonra diğerlerini öneriyoruz.t678

ilkadım 03-08-2013 10:57 PM

Atakan bey merhaba, ben on gündür ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. dün ilk defa kendini güven telkinini listeme ekledim ancak uzun süre dinleyemedim. bu telkin bende hüzün ve ağlama hissi olusturdu. bugün tekrar denedim ve sonuç aynı. öğrenmek istediğim bu telkini dinlemek için henüz erken mi? yoksa bu konuyla ilgili sıkıntılar olduğu için mi böyle hissediyorum.ısrarla dinlemeyi sürdürmrlimiyım. beni bilgilendirirseniz sevinirim.

degisimdelisi 26-05-2014 12:10 AM

telkinin içeriğine bayıldım inşallah en yakın zamanda etkisini gösterir emeğinize sağlık

chees19 20-09-2014 09:11 PM

TEŞEKKÜRLER

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM.