Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

selo2951986 13-04-2010 11:50 AM

Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği

arkadaşlar yaklaşık 7-8 yıldır sorunlarıma çare arayıp hep kendimle mücadele ettim tam vazgeçtiğim zamanda bu siteyle tanıştım ve gördüm ki Atakan bey sorunlarımızın çaresini çokyan bulmuş keşke daha önce tanışsaydım diyorum bu siteyle. arkadaşlar ben 24 yaşında özgüven sorunu yaşayan biriyim ve bu konuda 8 yıldır katettiğim yolun 10 katını şu bir ayda katettim.telkinler gerçekten çok işe yarıyo.sabırla dinliyorum gece yatarken doğa seslerini açık bırakıyorum gündüzde kulaklık her fırsatta kulağımda.iç konuşmalarımın değiştiğini farkediyorum artık kafamın arkasında sürekli beni yargılayan o ses gitgide azalmaya başladı daha doğrusu artık bana olumlu şeyler söylüyo.değişimin tam anlamıyla olması için özsaygı mp3ünü almayı düşünüyorum en kısa zamanda.çünkü tıp fakültesinde öğrendiğim kadarıyla bir çok rahatsızlığın sebebi kişinin kendine değer vermemesi yani özdeğerin özsaygının olmayışı.sosyal fobisi olanlara ve kendine güven arayanlara önerim bunuda dinlemeleri ama önce suçluluk ego kendine güveni dinleyin.asla vazgeçmeyin o dalgalanma evrelerinde.gerçekten sonunda değiştiğimi ben ve çevremdekiler farkettik.kendimi daha iyi tanımaya başladım.daha az sigara içmeye başladım.bu dalgalanma evresinde arttırdım ama dinlemeye devam ettikçe gitgide ona olan ihtiyacım azaldı.arkadaşlar asla vazgeçmeyin ve benim gibi sorunlar yaşayanlara tavsiyem suçluluk ve egoyu 3 hafta dinlemeleri ve sonra kendine güveni eklemeleri sonrasında özsaygıyı dinlemeleri.benim gibi sabit fikirli bir adam bile değişiyor zaten bu yüzden herkes şaşırıyor:))gerçekten de çevremdeki herkes bunu farketti ve artık daha sosyalim dışarı çıktığımda başkaları ne düşünür düşüncesi azaldı bunun içinde telkin var onuda listeme eklicem.arkadaşlar 8 yıldır sosyal fobiyle mücadeledeyim,ama son bir ayda kattettiğim yol 8 yıldan kat ve kat fazla.

Belgin ∞ 13-04-2010 11:57 AM

sevincli Harikasınız 956k

bu güzel haberleri ve mutluluğunuzu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

her yeni günde bu güzel haberlere yenilerini eklemeniz dileğiyle..

sevgiler.

evren313 19-04-2010 12:40 AM

Umarım işe yarar...şu an indiriyorum,tesadüf eseri buldum bu siteyi....eğer gerçekten işe yararsa gerçekten duacınız olurum....görüşmek üzere......

operator 24-04-2010 02:27 AM

teşekkürler hayatım değişecek

gurbet42 26-04-2010 04:15 AM

herkese selamlar,umarim faydalaniriz,cok istiyorum

torik52 01-06-2010 09:59 PM

Cevap: Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

mp3leri nasıl indireceğim telkinleri dinlemek istiyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Dead_LorD 25-09-2010 10:31 PM

telkinin son kısmı farklı olsa çok daha iyi olurmuş bence

"Zihnin senin rehberin ve sende değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun..Rahatsın huzurlusun kendi içinde güvendesin"

burda değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmemek, nasılsa değiştiremiyorum olmaz o inancı yerşleştirir gibi geldi benim düşünce kalıplarıma göre, o yüzden kendime göre değiştirerek ayarlayıp yaptım =)

elisya 25-09-2010 11:37 PM

Alıntı:

Dead_LorD Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770216)

"Zihnin senin rehberin ve sende değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun..Rahatsın huzurlusun kendi içinde güvendesin"

burda değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmemek, nasılsa değiştiremiyorum olmaz o inancı yerşleştirir gibi geldi benim düşünce kalıplarıma göre, o yüzden kendime göre değiştirerek ayarlayıp yaptım =)

Dead Lord nasıl yaptın bunu ? bize de anlatırmısın lütfen? Değiştirme imkanı var mı ki mp3 leri ?

Işıldayan Safir 26-09-2010 12:24 AM

Alıntı:

Dead_LorD Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770216)

Telkinler uzun olduğu için olumsuz cümleler kullanılması anlam bütünlüğüne zarar vermez. Burada önemli olan metnin bütünüdür. Günlük olumlamalarımızda olumlu cümleler kullanmaya özen gösteriyoruz. Ama bilinçaltı metni bir bütün olarak değerlendirebilecek kapasiteye sahip. O nedenle bu konuda endişeye kapılmanıza gerek yok. Metinler sonuçta uzmanlar tarafından hazırlanıyor.

Ayrıca telkin metinlerini okumanıza gerek yok. Sürekli okumak ve kelimelere odaklanmak direnç oluşturabilir aksine. Bu konuda Atakan beyin yorumlarına rastlayabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

Dead_LorD 26-09-2010 02:34 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770231)
Dead Lord nasıl yaptın bunu ? bize de anlatırmısın lütfen? Değiştirme imkanı var mı ki mp3 leri ?

metni yeniden seslendirdim bazı kısımları değiştirdim subliminal olarak kaydettim =)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM.