![]() |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
Aylardır işsizim ve evden dışarı çıktığım yok doğal olarak asosyal tavırlar çekingenlik özgüven eksikliği gibi durumlar yaşadım ama bugün bir iş görüşmesine gitmek konusunda ve işi alacağım konusunda kendime güvenim tamdı. Dün akşam sf ve kendine güven telkinlerini sırayla dinledim görüşmeye gidene kadar da dinledim. Sanırım bunun etkisi var bugün çok olumlu bir görüşme oldu ve telkinlerin etkisi konusunda bahsettiğiniz değişiklikleri birebir yaşadım. İşi aldım ilk kez bu kadar yüksek bir maaşla çalışıcam ve kendimi olduğumdan daha fazla ifade edebildim şimdi inanıyorum ki devamı da gelecek bu olumlu gelişmelerin. Şimdi soruma geçeyim. Ben bir taraftan zihni arındırı egzersizler, reiki, nefes alma ve rahatlama tekniklerin yanısıra , 6 hissi güçlendirici, çakralar gibi egzersizler de deniyorum. Sizin bahsettiğiniz telkinlerin etkileme süresi eğer yanlış algılamadıysam 1 hafta ve sık dinlemeyle görülüyor. Ama bende dinlediğim an etkili olabilyor diyebilirim ama fazla abartı olmasın diye 1 günlük dinlememin sonucunda sonucu anında farkediyorum demem daha doğru olur. Bu kadar kısa sürede etkilemesinin nedenini bahsettiğim yöntemlere bağlamak mümkünmüdür? |
İş görüşmeleri konusunda daha önce geri bildirim yapan bir çok üyemiz oldu.Gercekten telkinler is gorusmelerini daha rahat doğal ve kendine güvenli yapmanızı sağlayabiliyor.Sahte bir şekilde kendine güven ile içten gelen güven görüştüğünüz kişilercede ayir ediliyor ve bu güven rahatlık size artı puan olarak yansiyor. Paylaşiminiz için teşekkür ediyor başarılarınız için tebrik ediyorum. |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Atakan bey, Kendine güvenin hiçbir versiyonu indirilemiyor. Ben özewllikle new age versiyonu tercih ediyorum smil56 Benim asıl amacım sigarayı bırak telkinini dinlemek. Ben sigarayı bıraktım ama psikolojik yardım da almam gerekiyor. İşte bu desteği telkinlerle almak istedim. Bence inanılmaz müthiş bir şey gerçekleştirmişsiniz burda. Türkiye'de telkine hiç önem verilmiyor ama gerçekten yıllardır avrupada ve amerikada kullanılan ve işe yarayan bir yöntem bence. Sizi tebrik ediyorum. Çok teşekkür ederiz. alk78 |
|
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Teşekkürler. |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği ilk şimdi dinledim kendine güven ve depresyonu iyi hissettim buna çok ihtiyacım vardı sizi öpüyor ve kutluyorum bunun panik atak için olanı varmı satın almak istiyorum inanılmaz bir şey bı yazıyı ben yazdım ben çok iyiyim ve daha iyi olacagım |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği merhaba bende bugün üye oldum ve cok ilginc geldi bana benim bi sorum,müzik ardinda telkinler duyulmuyor acaba benmi yalnis yükledim acaba |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği merhabalar hoşgeldiniz... hismiley duyulmayacak zaten.. telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır.. music45 daha detaylı bilgileri şağıda vereceğim linkleri inceleyerek okuyabalirsiniz... sevgiler.. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Merhaba bende yeni üye oldum ve bir sorum olacak.. Bu telkinleri duyabileceğim bir yöntem var mı? Duyulmaması gerektiğini biliyorum okudum. Ben sadece bilgi amaçlı duymak istiyorum. Müziğin frekans ayarlarıyla oynayarak bir şekilde duyabilir miyiz acaba.. Sonuçta güven adına duymak istiyorum, metinlerle uyuşup uyuşmadığını bilmek istiyorum... Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim... |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği smiliyfacegerçekten harika insan çok rahatlıyor art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |