Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

meryemim85 05-07-2007 03:20 PM

Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

size güveniyorum deneyelim kendime güvenecekmiyim bakalım

sessiz 05-07-2007 09:40 PM

eger duzenlı dınlersen farkı hıssedeceksındır ama tavsıye edılen her zaman ego guclendırıcı ve sucluluk duygularından baslamanız yonunde
bol şans onayi

scope 23-08-2007 12:32 PM

ya ben az once ego guclendiriciyi inledim ama sadece 10 dk boyunca su sei duyuyorum ve o kdr dikkat etmeme ragmen hiç bir telkin sesi duymadım..ayrıca 10dk boyunca su sesi duymak garip olacak heralde:S

TR-ance 14-09-2007 06:33 PM

Bana Çok Etkisi OLdu 2. Günüm OLmasına Rağmen ÇOk Daha Güven Dolu Ve Atılgan Hissediyorum... Teşekkürler Allah Razı OLsun Hepinizden.. super

aslikirik 15-09-2007 12:55 PM

thumbsanim

k8908

Bu telkin içeriği gerçekten çok müthiş. Bilincimin engellemesi olmadan bilinç altımın bunu alıp kullanabilmesini çok isterim. Şimdiye kadar çok fazla bir değişiklik yaşamadım ama bu telkinden tam olarak yararlanmaya başladığımda kendime güveneceğimi biliyorum.

derty

LADYinRED 05-10-2007 01:18 AM

Arkadaşlar gerçekten sorun bendeymiş sanırım... smiliyface Şimdi tekrar dinledim de fonda fısır fısır sesler var... Vallaha güzel bir buluş,helal olsun 96 teşekkürler...Bu cdlere nasıl sahip oluyoruz???

hayatimdegisti 05-10-2007 01:22 AM

Alıntı:

LADYinRED Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar gerçekten sorun bendeymiş sanırım... smiliyface Şimdi tekrar dinledim de fonda fısır fısır sesler var... Vallaha güzel bir buluş,helal olsun 96 teşekkürler...Bu cdlere nasıl sahip oluyoruz???

Forumda ki mp3 ler ücretsizdir.Link üzerine gelip sağa tiklayip hedefii farkli kaydet derseniz pc nize kaydolur.
Kişiye ozel yani içinde isminizin geçtiği cd ler için siparis bolumune tiklayip siparis forumunu doldurabilirsiniz.

LADYinRED 05-10-2007 01:26 AM

Bunu kaydettim zaten ama buluş süper sapkal89... Ayrıca İlginize teşekkürler... İyi geceler, iyi çalışmalar...

EliZaR 24-10-2007 08:50 AM

Bende etkilerini gördüm yaklaşık 1 aydır sessizce burda gezinip yazıları okuyup telkinleri dinliyordum bu gerçekten muhteşem bişy yaa şimdi sıraya koydum dinlemediğim telkinleri onları da sırayla dinlicem. Bu site iyi ki var emek verenlere teşekkür ederim...

hayatimdegisti 24-10-2007 09:32 AM

Alıntı:

EliZaR Nickli Üyeden Alıntı
Bende etkilerini gördüm yaklaşık 1 aydır sessizce burda gezinip yazıları okuyup telkinleri dinliyordum bu gerçekten muhteşem bişy yaa şimdi sıraya koydum dinlemediğim telkinleri onları da sırayla dinlicem. Bu site iyi ki var emek verenlere teşekkür ederim...

956k Hoş geldiniz Elizar. Her zaman söylediğimiz üzere sessiz olarak izlemeyi tercih eden üyelerimiz değişimleri detaylı olarak paylaşırlarsa bu yeni üyelerimizin motivasyonu açısından faydalı olacaktır.Katiliminiz için teşekkürler.Gelişmeleri bekliyoruz t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM.