![]() |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği size güveniyorum deneyelim kendime güvenecekmiyim bakalım |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği eger duzenlı dınlersen farkı hıssedeceksındır ama tavsıye edılen her zaman ego guclendırıcı ve sucluluk duygularından baslamanız yonunde bol şans onayi |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği ya ben az once ego guclendiriciyi inledim ama sadece 10 dk boyunca su sei duyuyorum ve o kdr dikkat etmeme ragmen hiç bir telkin sesi duymadım..ayrıca 10dk boyunca su sesi duymak garip olacak heralde:S |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Bana Çok Etkisi OLdu 2. Günüm OLmasına Rağmen ÇOk Daha Güven Dolu Ve Atılgan Hissediyorum... Teşekkürler Allah Razı OLsun Hepinizden.. super |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği thumbsanim k8908 Bu telkin içeriği gerçekten çok müthiş. Bilincimin engellemesi olmadan bilinç altımın bunu alıp kullanabilmesini çok isterim. Şimdiye kadar çok fazla bir değişiklik yaşamadım ama bu telkinden tam olarak yararlanmaya başladığımda kendime güveneceğimi biliyorum. derty |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Arkadaşlar gerçekten sorun bendeymiş sanırım... smiliyface Şimdi tekrar dinledim de fonda fısır fısır sesler var... Vallaha güzel bir buluş,helal olsun 96 teşekkürler...Bu cdlere nasıl sahip oluyoruz??? |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
Kişiye ozel yani içinde isminizin geçtiği cd ler için siparis bolumune tiklayip siparis forumunu doldurabilirsiniz. |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Bunu kaydettim zaten ama buluş süper sapkal89... Ayrıca İlginize teşekkürler... İyi geceler, iyi çalışmalar... |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Bende etkilerini gördüm yaklaşık 1 aydır sessizce burda gezinip yazıları okuyup telkinleri dinliyordum bu gerçekten muhteşem bişy yaa şimdi sıraya koydum dinlemediğim telkinleri onları da sırayla dinlicem. Bu site iyi ki var emek verenlere teşekkür ederim... |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |