![]() |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması eveeettttttt 14 ekim İstanbul buluşmamız gerçekleşti... sanırım ilk eve dönen ben oldum f678h evimde Taksim'e yakın zaten cilgin897 çok güzel, çok keyifliydi...çok güldük çok eylendik.. az kişiydik ama gerçekten çok keyifliydi... teşekkürler arkadaşlar.... orpheo söylemeden geçemeyeceğim, yahuu ne şeker şeysin sen öyle ice1 neşe getirdin cat3500 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması İlk defa böyle bir toplantıya katıldım ve benim için oldukça keyifliydi.... İyiki gelmişim... Bu arada Atakan Bey bi öneri, birsonraki toplantıya katılımı daha da teşvik etme amaçlı toplantıya katılanlara da ek bir puan verseniz... iyi fikir değil mi İzumi ? |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması süper fikir Seyhan 956k 956k 956k ya bu arada kitabı bulamadımb 4897 neyse aramaya devam super |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Alıntı:
|
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bak şimdi hayatta herkese yetecek kadar para, puan vardır aa34 sen kazanamaan da, tanıdıkların kazansın bizim için mutlu ol cilgin897 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Güzel ve keyifli bir buluşmanın ardından bende yeni eve gelebildim. Toplantıya katılanlara puan verilme konusunda bende hem fikirim super Sevgilerimle, |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması [/quote] Alıntı:
teşekkür ederim smil56.ben daha eve yeni döndüm.dedim ya allahın unuttuğu yer y789 khkh56 bundan sonraki toplantılarda bende varım.bugün biraz kısa zaman kaldım.çok az kişiydik ama.bayramdan kaynaklıdır umarım.garson adamın bana abuk subuk bi trip içerisine girmesi hariç herşey çok süperdi. derty atakan abi buluşmalara gelnlere ek puan verilsin.bu fikre bendende destek var art56art56 956k canannnnnnn yoksun piyasada sevincli |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması ne puanı yahu blook çok merak ettim o puanlar ne işe yarayacak? pc05 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Bir ara yağmur nedeni ile buluşmayı iptal etmeyi düşünmüştüm.İyi ki iptal etmemişim.Toplam 7 kisiydik keyifli sohbetler oldu... Sitede ki puanlama bölümün güncelleyeceğim orada buluşmalar için ek bir bölüm ekleyebilirim..Katilan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. İzumi ve Hayatdolu ikinci kez katıldılar,Seyhan ve Ebru karsidan geldiler.Orcun'da katilimi ile renk katti.Keyifli sohbetler yaptik. Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere... |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 PM. |