Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   14 Ekim 2007 İstanbul Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2222)

orpheo 15-10-2007 11:52 AM

Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması

atakan abi sesin duyulmuyacak diye devamlı seni çektim açıklamaları gelemeynlerde dinlesin diye.valla çok süper çekim yapmamışım ama fena sayılmam yav y789 khkh56
yanlız benim saçlar felaket olmuş dün ya farkında değildim. khkh56

hayatimdegisti 15-10-2007 12:05 PM

Alıntı:

orpheo Nickli Üyeden Alıntı
atakan abi sesin duyulmuyacak diye devamlı seni çektim açıklamaları gelemeynlerde dinlesin diye.valla çok süper çekim yapmamışım ama fena sayılmam yav y789 khkh56
yanlız benim saçlar felaket olmuş dün ya farkında değildim. khkh56

Görüntü kalitesi aslında daha iyiydi youtube yüklemek için formati değiştirdim bu nedenle biraz karanlık oldu..
Orçun sen gayet iyi çıkmışsın bu arada.
Artik bu deneme oldu bir daha ki sefere daha güzel çekimler yapariz.

ehlirock 15-10-2007 12:34 PM

Tüh yaaa kesin gelicem derken ne oldu.Ya atakan abim ben pazar günleri müsait olmuyorum.Bu gidişle hiçbir buluşmaya gelemicem.Video ya bakıyorumda iyi hoş geçmiş..Karanlık biraz orçun sen mi çektin dusun derty

orpheo 15-10-2007 12:57 PM

Alıntı:

canan Nickli Üyeden Alıntı
Tüh yaaa kesin gelicem derken ne oldu.Ya atakan abim ben pazar günleri müsait olmuyorum.Bu gidişle hiçbir buluşmaya gelemicem.Video ya bakıyorumda iyi hoş geçmiş..Karanlık biraz orçun sen mi çektin dusun derty

ben çektimde ayarlayamadık renkleri yav.ceptende bi kaç foto çekmiştim ama onlarda karanlık çıkmış.neyse öbür toplantıya daha hazırlııyız en azından çekmeden önce lcd ekranı açıp renk akışına bakıp sonra çekime başlarız.
atakan abi sağol bu arada artiz gibi çıkmışız vallaha derty smiliyface

celebrian 15-10-2007 09:39 PM

hepinizde çok güzelsiniz ya çok imrendim o kadroyu aynen Adana'ya bekliyorum mümkünse utananadam

orpheo 15-10-2007 11:38 PM

Alıntı:

ceren Nickli Üyeden Alıntı
hepinizde çok güzelsiniz ya çok imrendim o kadroyu aynen Adana'ya bekliyorum mümkünse utananadam

okul bitince adanadayız. khkh56
bu arada sölemeyi nuttum benim yanımdaki zat yakın arkadaşım olur.aynı zamanda bateristimiz.o hiç konuşmamış .dikaktimi çekti.alem çocuk yaa khkh56 khkh56 khkh56

celebrian 16-10-2007 10:39 AM

blissy blissybekliyorum

25emel 16-10-2007 11:26 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
yaaa accık buralara da gelin buralarda da buluşalım ama burda cafe de değil kebapçıda buluşabiliriz aa34 aa34

khkh56 bayıldım bu fikire art56art56

25emel 17-10-2007 12:08 AM

görüntüyü şimdi izledim ya ne güzelmiş muhabbet hepiniz harikaymışınız.hissediyom ben göremesem de art56art56 ama hep atakanı çekmişin kardesim ya haksızlık buya n9598 nese iyi antereman oldu bi sonrakine aydınlık çekilir hemde eşit gösterim aa34 ama video fikri güzel olmuş... yiğidi öldür hakkını ver sapkal89

orpheo 17-10-2007 12:21 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
görüntüyü şimdi izledim ya ne güzelmiş muhabbet hepiniz harikaymışınız.hissediyom ben göremesem de art56art56 ama hep atakanı çekmişin kardesim ya haksızlık buya n9598 nese iyi antereman oldu bi sonrakine aydınlık çekilir hemde eşit gösterim aa34 ama video fikri güzel olmuş... yiğidi öldür hakkını ver sapkal89

çekmeseydim.açıklamalar duyulmayacaktıki.ispatı; kamera bi ara pencereye yönlendiğinde sese dikkat hismiley
bende mirofon var.kamera mikrofonu .bir dahaki buluşmaya onu getiricem atakan abinin açıklamaları ar fonda iken sizde diğer üyeleri görebilceksiniz. derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM.