![]() |
14 Ekim 2007 İstanbul Buluşması 14 Ekim'de İstanbul Taksim Akm önünde saat 14.30 da buluşuyoruz.Akm'nin hemen yanında ki gezi pastanesinde kocaman masada oturup sohbet edeceğiz. Konularımız hem subliminal telkinler ve hayatımızda meydana gelen değişimler hemde genel olarak Secret olumlu düşünmenin hayatımıza etkileri vb kişisel gelişim konuları. Gelmeyi düşünenler bu başlık altında yazabilir yada dilerlerse sürpriz yapip katilabilirler. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması atakan abi belki saçmasonik gelcek ama sorayım. burada nargile varmıdır? genel olarak öğrenci bütçesine uygun bir mekanmıdır? dusun |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Alıntı:
|
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bu sefer orpheo ve ben kesin gelcez dimi?? yane ben öle sanıyom.Sonrasında gidip nargilemizi içicez derty |
Orpheo ve Canan kesin geliyor bu sefer 956k gogogo |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması ne 2, günümü? hayır itiraz ediyorum ben buna... ya ben boludayım bayram seyran derken önce ailemi ayarlamam lazım. nasıl gelecem of yaa tuh788 hiç takvime bakıpda hesap etmedim olayı sad456 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Ben bunu hiç hesaplamamıştım yaaa rt67 Ama benimde bayramın birinci günü Kırklareli ne giderek kızımı almam gerekiyor. ve oradanda Tekirdağ a geçeceğim ailemi ziyarete... Sanırım bu sefer ne kadar istesemde katılamayacağım dusun Kızımla ancak uzun süreli tatillerde görüşebiliyoruz çünkü. Şehirdışında olunca sapkal89 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Atakan bey işinize karışmayayım diyorum ama önceki buluşmaya gelemedik.Bununda bayramla çakışması çok kötü oldu.Gelmeyi çok istiyorum ama benimde oğlum bayramda istanbula dönüyor.Haftalardır bebeğimi göremiyorum oğlum ve sizin aranızda tercih yapmak istemiyorum biraz büyük olsa beraberimde getirirdim. Oğlum kesin dönüş yaptığında malesef bu kadar aktif olamayacağım.Dışarıda buluşmalarınıza özellikle ! (oğlum obsesif) İstanbul toplantısı için Kasım ayında evimi açabilirim.Hani saray yavrusu sayılmaz 75 m2 ama olsun 25-30 kişilik bir grubu ağırlayabilirim. |
Bu arada teşekkürler Pamirmühür nazik davetiniz için. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Eğer bu 21 ekim pazar gününe denk geliyorsa ben varım... y789 Derin bi iş mevzuu varda Secret la ilgili sanırım o tarihler civarında cumartesileri dolu olacağım khkh56 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Nasıl sen varsın Asisler o gün referandum var.Kim gelebilecek.Bu defa yüksek katılımlı olsun.İstanbuldaki potansiyelimizi farkedelim kaç kişi olabiliyoruz.Aslında Atakan bey Vakıfa bile dönüşebilir biliyomusunuz? İstanbul çekirdek kadrosu oluşturur eğitimler düzenleriz.Bu arada birde Vakıf merkezimiz olur.Böylece buluşma sıkıntısıda olmaz.Resmi yazışmalarınızı yaparım kayıtlarınızıda tutarım benim işim bu ...Ne bilim öle aklıma geldi işte.. ::) |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması 14 Ekim Pazar günü bayramın 3. gününe denk geliyor bence ttli3 Programınıza birde böyle bakın hih33 |
nargile kesinlikle içmemiz lazım smiliyface blissy |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması atakan abi tarih değiştimi aynımı?bi belli olsun.adını koyalım şunun.:) |
|
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bayramsa bence olmaz aileye anlatamazsin bayram gunu ne gezmesi derler bad45 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması 14 Ekim Bayramın 3. ve son günü olduğundan daha iyi diye düşünüyorum. 21 Ekim'de hem seçim var hemde ben seçimde görevliyim akşama kadar . sadanim Herkes için en iyi tarihin ayarlanacağına inanıyorum. kiss3 Sevgiler |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Ben ve bir arkadaşım gelecek... Bayramın songünü olması avantaj diye düşünüyorum.. Herkes el öpmesi eş-dost akraba ziyaretini ilk 2 günde zaten bitirir...3.günde kendimize bir iyilik yapıp toplantıya gelelim derim.... |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Herkes kendi penceresinden bakınca olaylara haklı gibi görünüyor sanırım yaa y789 Aşağıda onca mesajı atan bizler değiliz sanırım. Atakan bey buluşma tarihini28 ekime erteleyin gitsin ve koytun artrık son noktayı. hiç kimse bişey diyemesin daha thumbsanim |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması 14 Ekim buluşmamız gerçekleşecektir günlerdir duyuru yapiyoruz şimdi iptal etmek olmaz.Orpheo ve Canan bir önce ki buluşmaya katilamadiklari için üzülmüşlerdi onlarıda çok bekletmeyelim. wave Bu buluşmada subliminal cd lerin kullanimi ile ilgili genel olarak bilgide vereceğim. Katilmak isteyen arkadaşlari bekliyoruz. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması ben tabiiki de varım hpm1 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması sevgili atakan subliminal cd lerin kullanımı ile ilgili bilgileri bizde isteriz.. 96 kiss3 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Hayal ablama katılıyorum.gelemeyenler için buluşmayı videoya çekip yayınlayın |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması nıhaaaa gelmezsem sosyal fobiğim beee!!!! khkh56 derty atakan abi bi ben gelirsem doğruca gidiyoz nargile içmeye.bana anlat ben dinlerim.hiç susmam.hiçte laf bölmem.helal olsun bana.bu arada çok övdüm kendimi neyse buluşmak üzere diyelim vesselam. guitar herkese bende hediye nacizane_i bilmem ne. smiliyface bol bol foto çekiçem super.ama video kötü çıkar kalitesi telefondan ötürü 88a canan ses ver sevincli |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Oh be sonunda gelebıldım... aranızdayım thumbsanim Ya orcun bayramın 3. gunu yine bana uymuyor nasıl olcak söz de verdim şimdi.ya neden bulusmalar hep pazar günü oluyor ben pazarları müsait olmuyorum ki..Orcun buarada ben msn kullanmıyorum arık haberin olsun siirokul |
yav gel bikerede işte müsait ol.nolcak. guitar nargile içmemiz lazım anlıyomusun nargile sevincli 956k msn niye kullanmıyosun orasını anlamadım.sen kendi gitarınımı satıyosun bu arada guitar |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması [quote=orpheo ] Alıntı:
yav gel bikerede işte müsait ol.nolcak. guitar nargile içmemiz lazım anlıyomusun nargile sevincli 956k msn niye kullanmıyosun orasını anlamadım.sen kendi gitarınımı satıyosun bu arada guitar [/quot gelmeye calısıcam artık napım:( heee senin benim evdeki nargilede gözün kaldı dimi şisesi kırıldı hıhh....Evet kendi gitarımı satıyorum guitar çok acil bana alıcı bulursan haber ver olur mu??bayram çıkmadan satmam lazım yavv dusun.... |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması [quote=canan ] Alıntı:
buluşmaya getir gitarı bi ara tünele iner konuşruz ordakilerle. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Atakan Bey merhaba, Herhangi bir sorun çıkmaz ise; yarınki site toplantısına ben de katılmayı düşünüyorum.. Size sipariş etmiş olduğum kişiye özel cd eğer hazırsa ve kuryeye vermediyseniz orada bana teslim edebilirseniz çok mutlu olurum... İyi akşamlar... |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Arkadaşlar yarin ki toplantida subliminal cd ler nasıl daha verimli kullanılır anlatacağım.. 12389 Kaçırmayın... Mutlaka telefon numarasıda alın forumun en üstünde mevcut...Zaten Akm nin hemen yanında ki gezi istanbul'a gidip oturacağız...Geç kalanlar olursa oraya gelebilirler. Seyhan hn sizin cd yi yetistirebilirsem yarin getiririm olmazsa pztsi kargoya veririm.. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması eveeettttttt 14 ekim İstanbul buluşmamız gerçekleşti... sanırım ilk eve dönen ben oldum f678h evimde Taksim'e yakın zaten cilgin897 çok güzel, çok keyifliydi...çok güldük çok eylendik.. az kişiydik ama gerçekten çok keyifliydi... teşekkürler arkadaşlar.... orpheo söylemeden geçemeyeceğim, yahuu ne şeker şeysin sen öyle ice1 neşe getirdin cat3500 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması İlk defa böyle bir toplantıya katıldım ve benim için oldukça keyifliydi.... İyiki gelmişim... Bu arada Atakan Bey bi öneri, birsonraki toplantıya katılımı daha da teşvik etme amaçlı toplantıya katılanlara da ek bir puan verseniz... iyi fikir değil mi İzumi ? |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması süper fikir Seyhan 956k 956k 956k ya bu arada kitabı bulamadımb 4897 neyse aramaya devam super |
|
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bak şimdi hayatta herkese yetecek kadar para, puan vardır aa34 sen kazanamaan da, tanıdıkların kazansın bizim için mutlu ol cilgin897 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Güzel ve keyifli bir buluşmanın ardından bende yeni eve gelebildim. Toplantıya katılanlara puan verilme konusunda bende hem fikirim super Sevgilerimle, |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması [/quote] Alıntı:
teşekkür ederim smil56.ben daha eve yeni döndüm.dedim ya allahın unuttuğu yer y789 khkh56 bundan sonraki toplantılarda bende varım.bugün biraz kısa zaman kaldım.çok az kişiydik ama.bayramdan kaynaklıdır umarım.garson adamın bana abuk subuk bi trip içerisine girmesi hariç herşey çok süperdi. derty atakan abi buluşmalara gelnlere ek puan verilsin.bu fikre bendende destek var art56art56 956k canannnnnnn yoksun piyasada sevincli |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması ne puanı yahu blook çok merak ettim o puanlar ne işe yarayacak? pc05 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Bir ara yağmur nedeni ile buluşmayı iptal etmeyi düşünmüştüm.İyi ki iptal etmemişim.Toplam 7 kisiydik keyifli sohbetler oldu... Sitede ki puanlama bölümün güncelleyeceğim orada buluşmalar için ek bir bölüm ekleyebilirim..Katilan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. İzumi ve Hayatdolu ikinci kez katıldılar,Seyhan ve Ebru karsidan geldiler.Orcun'da katilimi ile renk katti.Keyifli sohbetler yaptik. Bir daha ki buluşmada görüşmek üzere... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 AM. |