![]() |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması turgaycım, iyi niyetini zaten biliyorum... espiri olsun diye syledim ben de kiss3 hepimiz kazanalım kiss3 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması yaaa accık buralara da gelin buralarda da buluşalım ama burda cafe de değil kebapçıda buluşabiliriz aa34 aa34 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması tabi ya hepicimiz 44 ne sen kaybeden ol nede bu beden şahikalardan selam var bak tepeden alan mutlu olacaktır inan bak ebeden yok oluşa adım atanda dönemez ipten menfi duygular alta çıkamaz en dipten aşk şarabını alırız biz elbette fondipten pilotada güven tam sinyalsa kokpitten takdir yönümüzle uzağız biz tenkitten |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bana kebapçı süper olur.ohh içli köfte ardındanda bi iskender.missss blissy derty turgay abi sana yorum yapamıyorum artık.şiirmakinesisin yav. 96 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Videosu 14 Ekim toplantı videosu [youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=-tKmgweaSkE[/youtube] |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması tüm hayatım değişti ailesi hepinize günaydın ya bu site bağımlılık yapıomuş şuan da önlüğümü ütülüo olmam lazımdı ama burdayım 8977 8977 8977 cilgin897 video güzelolmuş tam kıksanma moduna girdim hepiniz de süper bi ışık var allah daim etsin kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bence de guzel olmus, oh oh ne guzel yuzyuze bayramlasmıssınız, ben de bır avrupa bulusması duzenlıcem, bu ıs boyle olmuyor, avrupadakıler toparlanın ortak bır yerde toplanalım ( elıf,sezen,sumbul baska unuttugum varsa kusura bakmasın t678 ) |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması düzenle valla ne eksiin var ben burda düzenlerim de gelen olur mu bilmem kebeb diyarına |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması artizzzz gibi çıkmışız uy897 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması valla ne diyeyim darısı başımıza... hepiniz pek güzel çıkmışsınız sevincli sevincli sohbette iyi,sadece biraz karanlık çıkmışsınız ama süpeeer dedim ya darısı başımıza s456 s456 s456 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması atakan abi sesin duyulmuyacak diye devamlı seni çektim açıklamaları gelemeynlerde dinlesin diye.valla çok süper çekim yapmamışım ama fena sayılmam yav y789 khkh56 yanlız benim saçlar felaket olmuş dün ya farkında değildim. khkh56 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Alıntı:
Orçun sen gayet iyi çıkmışsın bu arada. Artik bu deneme oldu bir daha ki sefere daha güzel çekimler yapariz. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Tüh yaaa kesin gelicem derken ne oldu.Ya atakan abim ben pazar günleri müsait olmuyorum.Bu gidişle hiçbir buluşmaya gelemicem.Video ya bakıyorumda iyi hoş geçmiş..Karanlık biraz orçun sen mi çektin dusun derty |
ben çektimde ayarlayamadık renkleri yav.ceptende bi kaç foto çekmiştim ama onlarda karanlık çıkmış.neyse öbür toplantıya daha hazırlııyız en azından çekmeden önce lcd ekranı açıp renk akışına bakıp sonra çekime başlarız. atakan abi sağol bu arada artiz gibi çıkmışız vallaha derty smiliyface |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması hepinizde çok güzelsiniz ya çok imrendim o kadroyu aynen Adana'ya bekliyorum mümkünse utananadam |
okul bitince adanadayız. khkh56 bu arada sölemeyi nuttum benim yanımdaki zat yakın arkadaşım olur.aynı zamanda bateristimiz.o hiç konuşmamış .dikaktimi çekti.alem çocuk yaa khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması blissy blissybekliyorum |
khkh56 bayıldım bu fikire art56art56 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması görüntüyü şimdi izledim ya ne güzelmiş muhabbet hepiniz harikaymışınız.hissediyom ben göremesem de art56art56 ama hep atakanı çekmişin kardesim ya haksızlık buya n9598 nese iyi antereman oldu bi sonrakine aydınlık çekilir hemde eşit gösterim aa34 ama video fikri güzel olmuş... yiğidi öldür hakkını ver sapkal89 |
bende mirofon var.kamera mikrofonu .bir dahaki buluşmaya onu getiricem atakan abinin açıklamaları ar fonda iken sizde diğer üyeleri görebilceksiniz. derty |
|
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması turgay abi süper fikir.bu arada cd yi, cumartesi yollucam sana.tekrar bu arada artık ben sabah derslerine gircem.üniv. dilekçe yazdım oh bee özgürüm. derty |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması hepiniz birbirinizi tanıyosunuz heralde herkes katıla biliyomu |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması merhabalar 212mert .. forum toplantılarımız tüm üyelerimize açıktır.. bir dahaki toplantıda sizide bekleriz.. sevgiler.. |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama bende gelmeyi düşünüyorm.ismim duygu.görüşmek üzere kendinize ii bakın sapkal89 |
bu sene için tarih belirlenince herkese duyuralacaktır. smiliyface sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Merhabalar 14 ekim de gorüsmek üzere....Bu tarih kesinmidir??????? şaşkın |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Selam Bu 14 ekım gecen sene içinmiş. 88a |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM. |