![]() |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması turgaycım, iyi niyetini zaten biliyorum... espiri olsun diye syledim ben de kiss3 hepimiz kazanalım kiss3 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması yaaa accık buralara da gelin buralarda da buluşalım ama burda cafe de değil kebapçıda buluşabiliriz aa34 aa34 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması tabi ya hepicimiz 44 ne sen kaybeden ol nede bu beden şahikalardan selam var bak tepeden alan mutlu olacaktır inan bak ebeden yok oluşa adım atanda dönemez ipten menfi duygular alta çıkamaz en dipten aşk şarabını alırız biz elbette fondipten pilotada güven tam sinyalsa kokpitten takdir yönümüzle uzağız biz tenkitten |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bana kebapçı süper olur.ohh içli köfte ardındanda bi iskender.missss blissy derty turgay abi sana yorum yapamıyorum artık.şiirmakinesisin yav. 96 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Videosu 14 Ekim toplantı videosu [youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=-tKmgweaSkE[/youtube] |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması tüm hayatım değişti ailesi hepinize günaydın ya bu site bağımlılık yapıomuş şuan da önlüğümü ütülüo olmam lazımdı ama burdayım 8977 8977 8977 cilgin897 video güzelolmuş tam kıksanma moduna girdim hepiniz de süper bi ışık var allah daim etsin kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bence de guzel olmus, oh oh ne guzel yuzyuze bayramlasmıssınız, ben de bır avrupa bulusması duzenlıcem, bu ıs boyle olmuyor, avrupadakıler toparlanın ortak bır yerde toplanalım ( elıf,sezen,sumbul baska unuttugum varsa kusura bakmasın t678 ) |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması düzenle valla ne eksiin var ben burda düzenlerim de gelen olur mu bilmem kebeb diyarına |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması artizzzz gibi çıkmışız uy897 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması valla ne diyeyim darısı başımıza... hepiniz pek güzel çıkmışsınız sevincli sevincli sohbette iyi,sadece biraz karanlık çıkmışsınız ama süpeeer dedim ya darısı başımıza s456 s456 s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 AM. |