![]() |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Nasıl sen varsın Asisler o gün referandum var.Kim gelebilecek.Bu defa yüksek katılımlı olsun.İstanbuldaki potansiyelimizi farkedelim kaç kişi olabiliyoruz.Aslında Atakan bey Vakıfa bile dönüşebilir biliyomusunuz? İstanbul çekirdek kadrosu oluşturur eğitimler düzenleriz.Bu arada birde Vakıf merkezimiz olur.Böylece buluşma sıkıntısıda olmaz.Resmi yazışmalarınızı yaparım kayıtlarınızıda tutarım benim işim bu ...Ne bilim öle aklıma geldi işte.. ::) |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması 14 Ekim Pazar günü bayramın 3. gününe denk geliyor bence ttli3 Programınıza birde böyle bakın hih33 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Alıntı:
nargile kesinlikle içmemiz lazım smiliyface blissy |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması atakan abi tarih değiştimi aynımı?bi belli olsun.adını koyalım şunun.:) |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Alıntı:
|
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması bayramsa bence olmaz aileye anlatamazsin bayram gunu ne gezmesi derler bad45 |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması 14 Ekim Bayramın 3. ve son günü olduğundan daha iyi diye düşünüyorum. 21 Ekim'de hem seçim var hemde ben seçimde görevliyim akşama kadar . sadanim Herkes için en iyi tarihin ayarlanacağına inanıyorum. kiss3 Sevgiler |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Ben ve bir arkadaşım gelecek... Bayramın songünü olması avantaj diye düşünüyorum.. Herkes el öpmesi eş-dost akraba ziyaretini ilk 2 günde zaten bitirir...3.günde kendimize bir iyilik yapıp toplantıya gelelim derim.... |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması Herkes kendi penceresinden bakınca olaylara haklı gibi görünüyor sanırım yaa y789 Aşağıda onca mesajı atan bizler değiliz sanırım. Atakan bey buluşma tarihini28 ekime erteleyin gitsin ve koytun artrık son noktayı. hiç kimse bişey diyemesin daha thumbsanim |
Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması 14 Ekim buluşmamız gerçekleşecektir günlerdir duyuru yapiyoruz şimdi iptal etmek olmaz.Orpheo ve Canan bir önce ki buluşmaya katilamadiklari için üzülmüşlerdi onlarıda çok bekletmeyelim. wave Bu buluşmada subliminal cd lerin kullanimi ile ilgili genel olarak bilgide vereceğim. Katilmak isteyen arkadaşlari bekliyoruz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |