Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hangi Aşamalardan Geçiliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=272)
-   -   TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1642)

collinn 24-04-2010 06:48 PM

Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

arkadaşlar ben telkinleri 1.5 2 aydır dinliyorum bazan 8 saat bazan bütün gece bazan 2 saat. ortalama verecek olursa günde en az 5 saat. ama bende ne mide bulantısı.ne baş ağrısı ne rüyalarda değişim hiçbirşey yok.ha kendime daha güvenli hissediyorum.olumlu izlenimlerim var.ama bu bilinçaltı blokların kırılmasına ispat gösterilen olaylar(baş ağrısı vs.) bende yok.hiç olmadı. bu sorun mudur?

collinn 25-04-2010 08:10 AM

teşekkür ederim. ben de inatla dinliyorum zaten.

selo2951986 05-05-2010 12:32 PM

ya bende okuyorum anlıyorum ama dünü bile hatırlamakta zorlanıyorum.suçluluk telkinini çıkarınca iyi oluyo ama onuda çıkarmak istemiyorum.sanki dün çok eskideymiş gibi.

Ben_Sen_ve_Gofi 05-05-2010 12:40 PM

bende yaklasık 2 haftadır dınlıyorum telkınleri.hiçbir yan etki :) görmedım ,diyebilirim..ama kendimi daha iyi hissettiğim kesin..ayrıca hedefimi olMUŞ GİBİ düşünüp;ona göre yaşıyorum.Yani kendimi kasmıyorum artık.dertyŞÜkürler olsun...smileydance
sevGılER

selo2951986 05-05-2010 12:45 PM

senin adına çok sevindim:)

fairy 19-06-2010 07:06 PM

ben 1 haftadır dinliyorum yarın itibariyle 1 hafta olacak..günde 7-8 saat dinliyorum diyebilirm..ilk günden itibaren aşırı uyku problemim vardı sürekli uyumak istiyordum..sonraki 3. günde mide bulantısı ve ertesi gün de başağrısı oldu..bilmem telkinlerle alakalı bilmem değil ama bunları yaşadım..şu an hiçbiri yok..sabah daha erken uyanıyorum dünden beri..rüyalarımda bilinçaltıma attıklarımı artık görmüyorum bastırdığım duyguları değil gün içinde yaşadıklarımdan etkilendiklerimi görüyorum..kabus görmüyorum çok şükür..

şimdi ben telkinleri dinlemeye devam mı etmeliyim yani bu yoğunlukta dinlemeye,yoksa diğer telkinlere mi devam etmeliyim?
şu an sadece suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinliyorum

ayrıca bu kadar çabuk tepki vermem bilinçaltımın direnmediğini mi gösterir?

cevaplarsanız sevinirim :) Atakan Bey umarım cvp verirsiniz

yeni bir hayat 19-06-2010 08:55 PM

Merhabalar fairy,

Bu kadar kısa sürede güzel sonuçlar almanız olumlu bir gelişme..Dalgalanma sürecini de çabuk atlatmışsınız..Bazı üyelerimiz çok çabuk etki görerek faydalarını hemen hissetmeye başlıyorlar..Fakat etki görüldükten sonra dinlemeyi hemen bırakmak tekrar başa dönmenize sebep olabilir:)
Ego ve suçluluk telkinleri zaten listemizde sabit kalıyor..Onları dinlemeye devam ederek ihtiyacınıza göre diğer telkinleri listenize ekleyebilirsiniz..Yine aynı yoğunlukta dinlemeniz faydalı olacaktır.. Gece dinlemenizi zaman tasarrufu açısından özellikle tavsiye ederiz..

Sevgiler..

fairy 19-06-2010 09:12 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753128)
Merhabalar fairy,

Bu kadar kısa sürede güzel sonuçlar almanız olumlu bir gelişme..Dalgalanma sürecini de çabuk atlatmışsınız..Bazı üyelerimiz çok çabuk etki görerek faydalarını hemen hissetmeye başlıyorlar..Fakat etki görüldükten sonra dinlemeyi hemen bırakmak tekrar başa dönmenize sebep olabilir:)
Ego ve suçluluk telkinleri zaten listemizde sabit kalıyor..Onları dinlemeye devam ederek ihtiyacınıza göre diğer telkinleri listenize ekleyebilirsiniz..Yine aynı yoğunlukta dinlemeniz faydalı olacaktır.. Gece dinlemenizi zaman tasarrufu açısından özellikle tavsiye ederiz..

Sevgiler..

dönüt için teşekkür ederim :) ben de tlf.na yükledim gece uyurken kulaklıkla dinliyorum daha iyi oluyor hem :) o zaman istediğim diğer telkinleri de ekleyeyim hemen listeye :)y789

shengay 06-07-2010 11:19 PM

Herkese merhaba. Benim telkinleri dinleme sürecim yaklaşık 7 ayı buluyor. Telkinleri ilk dinlemeye başladığım zamanlar etkisini çok çabuk gördüm. Daha önce hissetmediğim türden bişeydi bu..
Olağanüstü bir bilinç halinin nasıl bir şeye benzeyebileceği konusunda size fikir verebilecek bir bilinç..
O dönemde böyle güzel bi deneyim yaşamanın hazzını tadarken bi taraftanda askerliğe ramak kalmıştı..

O yüzden telkinleri 10-15 gün dinledim ve bıraktım. Ama öyle bi gidişim vardı ki.. Havalimanında herkes ağlıyorken ben hiç üzülmüyordum. 1 dk sonra ne olacağı umrumda bile değildi..
Evet hüzünleniyordum ama bu bile bana acı vermiyodu.. Ee artık vakit gelmişti :) Gideceğim yerde zor günler beni bekliyordu.. Herkesin vardır bi askerlik hikayesi ama benimki güzel bi askerlik değildi.. Herneyse :) gelir gelmez yeniden telkinleri dinlemeye başladım nerdeyse 2 ay olcak ama bırakın olumlu bi etkiyi.. kendimi daha da kötü hissediyorum. Askere gitmeden önceki ruh haliye alakam bile yok. Bu halimi izleyebiliyorum ama yine de insan huzursuz oluyor.. İçimden nerdeyse hiç bişey yapmak gelmiyor. Buradaki bazı arkadaşların motive edici yorumlarını okuduktan sonra bende devam etmeye karar verdim. Bu 1.5 aylık dönemde hergün en az 8 saat dinliyodum.. Biliyorum bilinçaltım içerden bişeyleri dışarı atmaya çalışıyor ama ben normalde depresif bi insan değilimki.. Tamamiyle kişisel gelişim amacı güderek bu telkinleri dinlemiştim. Tam olarak bilemiyorum ama mutsuz olmanın bu kadar uzun sürmesi sizce normal mi ? Bekleyip görmekten başka yapılabilecek bişeyler olabilirmi ? Hikayesi benimkine benzeyen bi arkadaş yokmu :)

Rüzgarinizi 14-07-2010 09:08 AM

slm lar ben dinleyeli bu gün 2 günüm gece rüya grmedim aksine çok rahat uyudum değişime gelince şimdilik fark edilir bişe görmedim ama değişim olunca bende yazıcam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 PM.