![]() |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Bayadırda dinliyorum ama hala gecis asamasında olabilir miyim?Devamlılıkta gosteremedim (: Yaklasık 10 gundur dinlemiyorum (kaygı ve endişe yapabilr mi gecen gun 1 saat stajda agladım bos yere :D) Yeniden baslamayı dusunuyorum. Ego mutluluk sucluluk kendine guven sosyallik arttırıcı en son sınav heyecanını da eklmiştim cıkarma yapmadım .Şimdi bastan baslamam gerekiyor mu ? Yani yine 1 hafta ego sucluluk mu dinlemeliyim? tskler (: |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. arkadaşlar daha önceleri haksızlığa uğradığımı düşündüğümde sesim titrer gözlerim dolardı,bu günbir durum kendimi çok net ve çok düzgün ifade ederken buldum,dünya varmiş.bir iki yıl önce telkinleri dinlemeye başlamış;ama devam edememiştim.artık durmak yok... |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. tebrikleerrr, inanc ve guven... cook degerli seyler.. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. yaklaşık bir ay oldu...kendimi hiç bu kadar enerjik hissetmemiştim,çok teşekkür ederim:) |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. arkadaşlar bu telkinleri nasıl indiriyoruz benim indirdiklerim sadece metin. bunları okuyan bi mp3 e ihtiyacım var ki bi yandan müziği açayım bi yandan telkini ?? şimdiden tşk ederim |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. slm; 2 hafta süresince ego-suçluluk telkinlerini dinledim,bayağı da işe yaradı.Kendimi daha iyi hissediyordum.2 gündür de mutluluk ve kendine güveni ekledim,ama kendimi berbat hissediyorum son 2 gündür..Herşeye alınır oldum ve biri dokunsa ağlar vaziyetteyim,kafamı bi türlü toparlayıp herhangi birşeye yoğunlaşamıyorum.Normal mi? |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Bilinçaltınız direnç gösteriyor olabilir elbette. Bana çok normal geldi etkiler. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. Mutlu yıllar. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Umarım bilinçaltım fazla inatçı değildir.Çünkü hala devam ediyor.Cevap için çok teşekkürler... |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. ben dinlemeye başlayalı daha 2 gün oldu.bendede ertelememe alışkanlığı var halbuki 1,5 yıldır biliyoru bu siteyi.Neyse 2 gündür dinliyorum bir sabır çöktü üstüme ama daha bir asabi oldum sanki.Daha dik oturuyorumgöz temasımda kuvvetlendi bayağı.Ama nedense korkunç bir huzursuzluk var içimde.Ama çabuk etki edeceğini umuyorum telkinlerin,çünkü bilinç altım fazla dolu değil. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. herkese merhaba:) bende daha dinlediğim ilk saatte bile etkisini gösterdi,ilk siteyle tanıştığımda 1 kez dinledim ve 3-4 gün boyunca dinleyemedim bir daha ama etkisi devam etti,sonra düzensiz dinledim hep. son 5 gündür düzenli dinliyorum ve bahsedilen olumsuz etkiler hiç olmadı bende. Gün geçtikçe daha muhteşem bi insan oluyorum heheh :D atakan bey sayesinde tabiki,ona da burdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 PM. |