Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hangi Aşamalardan Geçiliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=272)
-   -   TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1642)

niobem 24-10-2011 10:30 PM

Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

bnde 4gündür gece uyurken mütemadiyen açık...dinliyorum...gün içersinde ise toplam 1 er saat dinleyebiliyorum... rüyalrım dışında başka hiç değişiklik yok:S

azraist_24 24-10-2011 11:21 PM

Alıntı:

niobem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809329)
bnde 4gündür gece uyurken mütemadiyen açık...dinliyorum...gün içersinde ise toplam 1 er saat dinleyebiliyorum... rüyalrım dışında başka hiç değişiklik yok:S

4 gunde ruyalarinda degisim yasadiysan bu iyi birseydir. Devam etmeni tavsiye ediyorum.

güven87 25-10-2011 12:16 AM

Merhaba ;
Telkinleri okuldan dönünce akşam evde dinleyebiliyorum bu yeterli midir ? Gün içerisinde malesef dinleme olanığım yok. Sadece pc başındayekn açıyorum bu şekil bi dinleme oluyor yaptığım bu uygulama doğru mudur ?

CHE

azraist_24 25-10-2011 01:32 AM

Alıntı:

che1987 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809345)
Merhaba ;
Telkinleri okuldan dönünce akşam evde dinleyebiliyorum bu yeterli midir ? Gün içerisinde malesef dinleme olanığım yok. Sadece pc başındayekn açıyorum bu şekil bi dinleme oluyor yaptığım bu uygulama doğru mudur ?

CHE

Günde 8 saat dinlenilmesi öneriliyor, fakat bu eğitim, çalışma vs. uygulanamayabiliyor...

Tavsiyem, gece uyurken pc den uygun bir ses tonunda doğa telkini olanları seni rahatsız etmeyeceği için dinlemen....Bu da 8-9 saat yapıyor zatenactionsmile

Kal sağlıcakla....

AYIŞIĞI 24-11-2011 10:09 AM

Cevap: Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

Alıntı:

pinhani Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 13156)
nasıl yaptığın önemli değil yani hismiley

tarzına bayıldım.olayı çözmüşsün sen pinhani,kelimelerin ışık saçıyor.gıpta ettim doğrusu.:))y789y789

antiochia 09-03-2013 01:45 PM

Siteye yeni katıldım zaten çok yeni tanıştım hayatımdegisti.com ile. Ve ne kaybederim inancıyla ücretsiz telkinleri indirdim ilk gün kendimi çok iyi hissettim ego ve kendine güven telkinlerini dinlerken sebepsiz yere güldüğümü farkettim :) ama sucluluk ile ilgili telkinleri ilk defa dinlediğimde kalbim çok hızlı atmaya başladı ve kendimi sebepsiz yere gergin ve huzursuz hissettim ama telkini sonlandırmadım. Direndim devam ettim bir saat kadar sürdü huzursuzluğum ama yine anlamlandıramadığım şeyler oluyor. Mesela ilk gün birkaç saat telkinleri dinledikten sonra sanki biriyle kendimle ilgili sohbet etmişimde aklımda devamlı o kişinin söyledikleri varmış gibi hissettim. bu ertesi günde sürdü aklım devamlı bilmediğim bişeyle meşguldü :) bugünde devam ediyorum ama bugün kendimi biraz huzursuz ve karışık hissediyorum.

serpilelif 09-03-2013 04:56 PM

mrb arkadaşım ben de ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlerken gergin ve agresif hisettmiştimvama 2 hafta sonra sonra belirgin olarak faydasını gördüm. hatta bir haftasonu mutluluktan uyuyamamıştım. o denli yani. inşallah sana da faydalı olur telkinler..

antiochia 01-04-2013 10:11 AM

Arkadaşalar telkinlere devam ediyorum 3 haftadan fazladır dinliyorum ne zaman huzursuz hissetsem hemen telkinleri acıp sakinleşmeye calısıyorum. Gercektende etrafımda cok garip seyler oluyor bazen! içimdeki korkuların da azaldıgını belirgin sekilde hissedebiliyorum. umudu kestiğim bir anda harika bir iş teklifi aldım ama henüz sonuclanmadı. Dua ediyorum inşallah olur! bu teklifin gelecegine bile inanmamıstım en başta. son gelişmeleri de aktarırım herşey gönlümüzce olur umarım.

japonbaligi 09-11-2013 09:22 PM

siteyi dün keşfettim ruhen o kadar çökmüştüm ki hiç araştırmadan telkinleri indirdim.hangi telkinleri dinlemem gerektiğine vs kısaca göz attıktan sonra ego + suçluluk ile başladım, gece de uyurken açık bıraktım.telkinlerin içeriğine bile bakmadım bilerek çünkü içsesim direk küçümseyip dışlayıp beni vazgeçirebilirdi. bugün annemle çocukluğumda yaşadıklarımla ilgili şiddetli bir tartışma yaşadım ağlama krizleriyle beraber..bunun üzerine siteye bir göz atma kararı aldım acaba telkinlerle alakalı olabilir mi diye...bu başlık altındaki tüm yorumları okudum benim yaşadıklarıma az da olsa benzer şeyler yaşayan 1 - 2 kişinin yorumları olmuş tam emin olamadım siteyi vakit buldukça araştırmaya devam edicem.
zaten alakalı olup olmaması çok da önemli değil sonuçta bu telkinlerin bir şekilde işe yarıycağını biliyorum.

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum..

sweeet 09-11-2013 11:55 PM

Hoş geldiniz. Bol bol okumanızı tavsiye ederim forumda işinize yarayacak pek çok bilgi ve uygulama bulabilirsiniz. Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 PM.