Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hangi Aşamalardan Geçiliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=272)
-   -   TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1642)

Belgin ∞ 21-11-2009 02:33 PM

Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

Mesajıma cevap yazarak yazdığım mesajı okuyup yanlışımı düzeltme şansını verdiğin için teşekkür ederim Genco :)

Etki demişim ama aslı tepki olacaktı. Telkinlerin artık bilinçaltımızdaki kalıpları değiştirerek bizi ileriye doğru taşıdığını çoğumuz biliyoruz. Mevcut blokajlarımız yavaş yavaş kırıldığı için kabuğumuz çatlamaya başladı. Garip bir örnek olacak ama bir yavru yumurtadan çıkarken nasıl sesler geliyorsa bu yaşanılan tepkilerde o seslerle eşdeğer durumda.

Mide bulantısı, baş ağrısı, görülen rüyalar vs. alınan telkinlerin bilinçaltındaki blokajların kırılmaya başlamasının nedeni bunu da biliyoruz.

Bir şey bir durumdan etkilenip kırıldığı an ortaya bir enerji çıkar. Bu enerjiyi telkinlere endekslersek ortaya çıkan durum toksinlerimizdir. Vücutta da toksinleri atmanın en iyi yolu su içmek :) Su içmeniz bu yüzden bu kadar önemli, ortaya çıkan enerjiyi (toksinleri) dışarıya atarak yeni enerjilere (alınan telkinlere) yer açmak.

Sizler de iyi ki varsınız ark5

Sevgilerimle ttli3

genco 21-11-2009 02:47 PM

rüyalarımda cabası redflowers :( kabuslar görüyorum, hayatımda istemediğim şeyleri rüyalarımda yaşıyorum. uykum ağır olmasına rağmen gece 2-3 defa uykuda sıçradığımı söyleyebilirim. önerileriniz ve yardımlarınız sayesinde şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.

spestnaz 21-11-2009 02:53 PM

varya ne kadar mutlu oluyorum anlatamam burada kendimle sevinmeyi kendimle üzülmeyi kandi kendime mutlu olmayı kendime teşekkürü öğrendim mutluluktan kahkahalar atarak gülmek sonrada bi'daha mutluluktan ağlamak istiyorum çookkkk muttluyummmm çookkkk! sizleri seviyorum

genco 21-11-2009 03:06 PM

bizler de seni çok seviyoruz spestnaz. harikasın yaaaaa

spestnaz 21-11-2009 03:11 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571189)
bizler de seni çok seviyoruz spestnaz. harikasın yaaaaa

gerçekten hepinize çok teşekkürler anlıyorumki sevmeye seviyorum demeye ihtiyacım varmış şimdi herşey vız gelip tırıs gidiyor y789
gerçekten hepiniz çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooook iyisiniz sizzleriiiii çoookkk seviyorummmm blissy sevincli

betiii 25-12-2009 11:50 PM

ben de çok mutluyumm,huzurluyum diyecek miyim çok merak ediyorum.sizi gördükçee içim açılıyor ama kendime güvenim okadar azalmışki yapamam,başaramam sürekli aklımdan bunlar geçiyor..2 3 gündür gayet güzeldi ama nedense bugün tekrar moralim bozulmaya başladı daha 1hafta yeni oldu mucizeler beklemiyorum ama gene de çok mu sabırsızım bilmiyorum,Allah herkesin derdine derman versin ne zor şey şu iç huzursuzluğu..

srkn54 28-12-2009 11:47 PM

Ben bir sosyal fobiğim

şans eseri siteyi keşfettim ve kendi çapımda araştırdım buldum telkinleri henüz dün (27 aralık) dinlemeye başlamama rağmen değişiklikleri kendimde hissediyorum..artık davranışlarımda daha rahatım sanki toplum içinde eskisinden daha fazla konuşmaya başladığımı hissediyorum ve çevremdekilerde söylüyor sen baya açıldın vb.. :)
Önceden topluluk içinde kendimi iyice kasar köşeye çekilir kendi dünyamda yaşardım şimdi yavaş yavaş değişimlerin meyvesini alıyor gibiyim 1.gün olmasına rağmen
gün geçtikçe değişimleri aktarıcam :)

iyi akşamlar dilerim..

seta* 13-01-2010 01:44 PM

benim bu hafta 4. haftamkrzm67
kararlı ve azimliyim devam etme konusunda!
inşallah sonunda mutluluğu yaşayacağım, huzur!
kendimle barışacağım, hatta barıştım bilesmileydance
burada öyle arkadaşlar var ki, gıpta ediyorum
96kl

vedat678 10-02-2010 09:15 PM

Ben de bişey sorcam.hani aynı telkinin birden fazla versiyonları var ve bunları üstüste dinleyince ters tepki filan yapmaz değil mi aklım karıştı...az önce arkadaşın biri hepsini birbirine karıştırmaya gerek yok dedi açıkçası ne yapcağımı bilmiyorum ve de 2 haftadır da ben öyle dinliyorum..:dunk56

selo2951986 24-04-2010 02:33 PM

telkinlerin müziği değişsede içerik aynı.ters tepki olması söz konusu değil.aynı şeyi dinlemekten sıkılmamak için çeşit yapılmış.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM.