Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hangi Aşamalardan Geçiliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=272)
-   -   TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1642)

gokcee 16-06-2009 02:55 PM

Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

mrb arkadaşlae.bende ego ve suçluluk yeni versiyonunu 2 haftadır dinliyorum.ilk günlerdeboynumda bir tutlma oldu tabi halsizlikvs.ama sonradan geçti.şimdide devam ediyorum sadece çok yorgun hissediyorum kendimi onun dışında ruh hali olarak çok iyim.

eaglee 16-06-2009 04:31 PM

merhaba bı sorum olcaktı telkinleri ilk günlerde aşırı istekle dinledim yaklaşık bir iki hafta kadar ama sonra bıraktım içimden gelmedi bi türlü nedenini anlayamadım bu gün tekrar dinlemeye başladım uzun bi aradan sonra nedenini merak ediyorum çünkü kendimi zorlayarak başladım tekrar dinlemeye cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

_EliF_ 22-07-2009 02:29 PM

Alıntı:

priyanka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461788)
bu 3 hafta içinde ise kendimi hep kötü hissettim. sinirliyim, bencilim, hatta kimseyi özlemiyorum,en samimi arkadaşımı bile aramak sormak gelmiyor içimden. eşimden ve ailemden başka kimseyi önemsemiyorum. çok kötü biri olup çıktım.ne yapmalıyım.

Onu ben 4 senedir yaşıyorum ve telkinleri o duygudan, hissizliği atmak için.

zeynepinar 24-07-2009 04:29 PM

merabalar bende yeni katıldım aranıza google dan ararken bu siteyi buldum iyiki bulmuşum
siteyi yapanlara teşekkür ediyorum bugün 2.günüm dün başım arıdı buğün öyle bir şikayetim yok ama günde 8-10 saat çok uzun geliyor bana bir age new dinleyemedim açamadım yani diğerlerini karışık dinlemek daha iyi oluyor diğer telkinleri de yapıyorum .özür dilemeyi sevmeyen bir insanın ama artık hergün özür dileyeceğim etkisinde yakında göreceğime inanıyorum

seni seviyorum
özür dilerim
lütfen beni affet
teşekkür ederim

salim_k 11-10-2009 01:18 PM

bence meditasyon çok etkili kesinlikle ibadetle alakası yok yaratıcı imgeleme yoluyla beyni programlama olarak yaklaşıyorum ben yeni başladım çok fazla bişey bilmiyorum ama çok faydasını görüyorum meditasyon hıpnoz ve telkin üçlüsünün.Zaten hıpnoz ve meditasyon tekniği de gevseyerek telkin verme ve etkileme yöntemi bu müzikleri dinlemekle aynı sey neredeyse...

esin_S 07-11-2009 05:40 PM

Merhaba;

Geçen haftaydı sanırım, tabii öncelikle suçluluk duygusu ve ego_güven güçlendirici dinlemeye başladım.. Bundan 1 yıl kadar önce, sadece kendimi telkin ederek bir tecrübe yaşamış ve başarmıştım..

Bu mp3 ler bana çok daha kolay ve çekici geldi.. Su sesi, ney sesi harika diyorum.. Sonrasında şiddetli baş ağrısı, mide bulantısı.. Aslında bunlar çk önemli değildi.. Girdiğim ruh hali beni rahatsız etti.. Sabah kalktığımda güne motive olmaya çalışıyorum.. Ama resmen bütün gün sürünüyorum..Ara verdim dinlemeye.. Sanırım bilinçaltımla çatışıyorum ve yorgun düşüyorum diye düşündüm.. Dün çıktım tekrar o bezgin, bitik ruh halinden.. Ve tekrar dinlemeye başladım..

Ben ne olursa olsun, başaracağımı biliyorum.. Kolay değil artık kemikleşmiş ve neredeyse kader haline getirdiğim düşüncelrden kurtulmak.. Ama dedim ya istiyorum ve olacağını biliyorum..

Sevgiyle kalın!!..

blue jaloon 07-11-2009 05:55 PM

istemek basari icin atilan adimdir
vavv ne konustum yaa

genco 21-11-2009 01:19 PM

telkinleri dinlemeye 2 hafta önce başladım, ego ve suçluluk telkinlerini ve 4 gün önce de kendine güven i ekledim listeme. üzerimdeki ağırlığı atmaya başladığımı hissediyor, korkularımı endişelerimi bir kenara da atmaya başladığımı farkedebiliyordum ki bu gün ne olduysa oldu. başım çok ağrıyor hiç birşey düşünemez halde sersemlik hissediyorum. okuduğumdan bir şey anlamıyor etrafa boş gözlerle bakıyorum, format atılmış gibiyim arkadaşlar. bu bir etki mi yardım lütfen-?

Belgin ∞ 21-11-2009 01:52 PM

Evet bu bir etki sevgili Genco :) geçici bir etki sadece.

Telkinleri dinlerken lütfen bol su için arkadaşlar bu şekilde yan etki dediğimiz durumlardan çok daha az ya da hiç etkilenmiyorsunuz. Tecrübeyle sabit.

Sevgiler.

genco 21-11-2009 02:06 PM

saygılarımı sunuyorum redflowers. iyi ki varsınız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM.