![]() |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. İlknur paylaşımın için teşekkür..Paylaşımından yararlandım..Bu konulardaki paylaşımınıza devam ediniz lütfen.. |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Merhaba arkadaşlar, telkinleri daha dün gece dinlemeye başladım.ama sıklıkla başka şeylerle meşgulken ,uzanırken, hatta uyurken bile dinliyorum k8908 ben de bir karma yaptım suçluluk ve ego güçlendiriciden çünkü okyanus ya da diğerleri tek başına üst üste dinlendiğinde sıkıcı olmaya başlamıştı rt67 sürekli bahsedilen baş ağrısı benim de başıma geldi ama kesin olcak diye düşünüp kendim de yaratmış olabilirim dusun utananadam ama sanki normal bir baş ağrısı diil yani daha farklı. Genelde eleştirel yaklaşan bir insanım ama bu konuyu her türlü olumsuz düşünceden itinayla uzak tutuyorum ve faydalı olacağına dair çok büyük bir inanç besliyorum. dilerim hepimiz için böyle olur ve paylaşımlarıza devam ederiz. sevgiyle kalın... b456 |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. merhaba yeliz, hah tamam işte o baş ağrısı, hani garip plan bu baş ağrısı thumbsanim yani bana da öyle olmuştu... bende iki gün sürdü, uamarım sende de kısa sürer.. ama bir yandan da başın garip bir şekilde ağrımaz, "tamam beni etkiliyor" dedirtiyor değilmi sevincli |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. merhaba izumi evet haklısın onayi mazoşistçe gelecek ama bu ağrı hoşuma bile gitmeye başladı 12389 sanki işe yaradığını değişim olduğunu hissediyorum 8977 ilginç bir duygu ama katlanılmayacak türden değil öyle arasıra oluyor bitiyor. ben merakla kendimdeki değişimleri bekliyorum dilerim bir hafta içinde gözlemleyebilirim.ama az önce 12 yaşındaki kuzenim sende bir değişiklik var bugün dedi ehe baş ağrısı olmasa bile bunun psikolojik olması büyük ihtimal y789 sevgiyle... |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. bu çok güzel yeliz, senin için çok sevindim, daha da güzel olacak bir kaç gün sonra |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Yeni dinlemeye başlayan..Henüz vucudunun direnci kırılmamış arkadaşlar için kendi uyguladığım bir yöntemi söyleyeyim...Ben bilgisayardan koruma kalkanını açıyorum tek olarak sürekli o ordan çalıyor...Telimede dinlediğim 9 tane telkin var onları yüklemişim..Onu da aynı anda ordan dinliyorum....Koruma kalkanının rahatlatıcı vücudu gevşetici bir özelliği var..Gerilimlerimi alıyor ve inanılmaz beni rahatlatıyor ve dinlendiriyor..Telden dinlediğim telkinli müziklerle karışmaması için bilgisayardada aynı anda açık olan KORUMA KALKANI telkininin doğa versiyonunun seçiyorum..Hiç rahatsız etmiyor ve ikisi birbirine karışmıyor...Çok süper oluyor....Çok dirençli olanlar bu yöntemi deneyim nasıl sonuç aldığına bakabilirler.... |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. hmmm iyi fikir dusun |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. benim durum biraz farklı herkes sende değişiklik var dedi ama olumsuz yönde.nasıl mı dünden önce herkesin her dediğini yapıyodum ,anlıyacağınız sesim soluğum çıkmıyodu.hayatımda ilk defa içimden geçenleri pişmanlık duymadan söyledim tam üç saat ağladım ve rahatladım.kimseyi kırmadım ama şok oldular ve uyuyacağım saate kadar herkes üzerime geldi.ben ise aylardan sonra ilk kez rahat uyumuşum. art56art56 |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. merhaba, ben de izlenimlermi paylasmak istiyorum madem boyle bir bolum acilmis; oncelikle dinledigimin 2 ya da 3. gunu siddetli bir basagrisi cektim ama sitedeki gerekli bilgileri okudugum icin telasa kapilmadim. ayrica ilk once ego , sucluluk ve guven skriptleriyle basladim.ve gece boyunca dinliyorum her 3 unu de. sonraki hafta kilo vemeyi ekledim ve sanki aksamlari istahimda bir azalma oldu gibi, buna cok sevinmistim. ama aradan 3 hafta geci ve benim istahim yine eskisi gibi yalni dikkatimi cekenbi sey var o da da |
Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. ben bugün başladım.pek çok bölüme yazdım buraya da yazayım.kilo verme telkinine. ben üç müzik indirdim doğa sesi yok .inmiyor.hangisini dinlemeliyim.bilmeden bilgisayara winapa üçünü ardarda yükleyip 10'ar dakka sırayla çalıyom.bitince baştan.öneceklasik,sonra new age, sonra ney acayip başım ağrıyo.aslında ağrı değil .ağırlık var.midem bulanıyor. pek çok kişide var diye normal gördüm.bugün 3 saat dinledim.ama iştah açıldığını yazanlar var.bu beni korkutuyor....yani kilo verilmeyebilir mi acabaaaaaaaaaaaaaaaa? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM. |