Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

ışıkk 16-07-2009 10:09 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Ben de yerimi aldım ;)

cibelce 16-07-2009 10:10 PM

Bende geldiiiiimmmmmm.

sudem8 16-07-2009 10:11 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471260)
sudemcim bende buradayımy789

hoşgeldiniz serpilcim

sudem8 16-07-2009 10:12 PM

arkadaşlar cibelcecim ışıkçım hoşgeldiniz başlayalım hemen..

sudem8 16-07-2009 10:18 PM

Ayşegülümüzde gelmiş arkadaşlar bugün yine iyiyiz.ismiracım şehir dışında katılamadı.biz devam

cibelce 16-07-2009 11:21 PM

Arkadaşlar içinizde gelişme olan varmı. Ben kendimi iki gündür oldukça iyi hissediyorum çok şükür. Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. Bu çalışmayla beraber birde eft yapıyorum gün içerisinde aklıma gelen olumsuzluklarımla ilgili. Bu arada sudem ablacım iki nokta yapmayada başladım sanırım. çekimi çok iyi hissediyorum. yavaş, yavaş, ufak deneme çalışmaları yapmaya başladım. gelişmeler iyi.

Burdaki arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum, Hepinizi çok seviyorum. ark5 kiss3

alestason 16-07-2009 11:43 PM

ancak şimdi internete girme fırsatım oldu ama arınmamı tam zamanında yaptım yine kendimi çok iyi hisettim.çok çok teşekkür ederim bende herkesi tek tek hissedebilmek çok ilginç :)

sudem8 17-07-2009 12:02 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471276)
Arkadaşlar içinizde gelişme olan varmı. Ben kendimi iki gündür oldukça iyi hissediyorum çok şükür. Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. Bu çalışmayla beraber birde eft yapıyorum gün içerisinde aklıma gelen olumsuzluklarımla ilgili. Bu arada sudem ablacım iki nokta yapmayada başladım sanırım. çekimi çok iyi hissediyorum. yavaş, yavaş, ufak deneme çalışmaları yapmaya başladım. gelişmeler iyi.

Burdaki arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum, Hepinizi çok seviyorum. ark5 kiss3

çok sevindim gelişmeler için cibelcecimsmil56

ışıkk 17-07-2009 08:54 PM

Ne güzel söylemişsin Cibelce "Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. " aynen benimde öyle.

Bu akşam giremiycem malesef nete:(

Sevgiler herkese.super

kiss3

cibelce 17-07-2009 09:16 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471416)
Ne güzel söylemişsin Cibelce "Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. " aynen benimde öyle.

Bu akşam giremiycem malesef nete:(

Sevgiler herkese.super

kiss3

Olsun canım benim. sen burda olmasanda, hep aramızda bizimlesin. sen burda olmasanda biz senin varlığını hissedicez aramızda.

sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM.