![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de yerimi aldım ;) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende geldiiiiimmmmmm. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar cibelcecim ışıkçım hoşgeldiniz başlayalım hemen.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ayşegülümüzde gelmiş arkadaşlar bugün yine iyiyiz.ismiracım şehir dışında katılamadı.biz devam |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar içinizde gelişme olan varmı. Ben kendimi iki gündür oldukça iyi hissediyorum çok şükür. Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. Bu çalışmayla beraber birde eft yapıyorum gün içerisinde aklıma gelen olumsuzluklarımla ilgili. Bu arada sudem ablacım iki nokta yapmayada başladım sanırım. çekimi çok iyi hissediyorum. yavaş, yavaş, ufak deneme çalışmaları yapmaya başladım. gelişmeler iyi. Burdaki arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum, Hepinizi çok seviyorum. ark5 kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ancak şimdi internete girme fırsatım oldu ama arınmamı tam zamanında yaptım yine kendimi çok iyi hisettim.çok çok teşekkür ederim bende herkesi tek tek hissedebilmek çok ilginç :) |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ne güzel söylemişsin Cibelce "Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. " aynen benimde öyle. Bu akşam giremiycem malesef nete:( Sevgiler herkese.super kiss3 |
Olsun canım benim. sen burda olmasanda, hep aramızda bizimlesin. sen burda olmasanda biz senin varlığını hissedicez aramızda. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |