![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alestason aynen benimde motivasyonum yüksek baya ve sanırım gitgide aramızdaki telepati gücü çoğalıyor.Heyecanımız birbirimize geçiyor,hissediyorum ben ark5 Ben başlıyorum şimdiden. herkese sevgiler.kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bugün yetiştim y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar bugün sağlıklı bir şekilde katılıyorum dün tam olarak yapamamıştım arınmayı..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Eveett, ben de hazırım ve başlıyorum... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Oo herkez burda bu ne güzel bir tablo böyle. Bugünde ben geç kaldım. Neyse kimseyi bölmeden hemen çalışmaya başlıyorum bende. Herkeze iyi arınmalar. Sevgiyle ve ışıkla kalın. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yolculuğa çıkıyorum, sonra görüşme üzere...iyi geceler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ÖZÜR BU KONUNUN AÇILMASINDAN BU YANA BURADA TOPLANAN BÜTÜN ARKADAŞLARA: BEN İŞTEN KOVULMADIM O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM . BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben inanmamıştım zaten sevinclikahretsin çok zekiyim yaay789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM. |