![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bunlarda harika ismira hooparın hattımız dahada güzelleşti :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu gülün üstü çiğ tanesi dolu, cennetten mi geldi ne!..(tamam, abartmayalım, bu songirlhaha) http://img230.imageshack.us/img230/5820/damlaxv1.jpg |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kitabın kaçıncı sayfası çiğ damlasını kaçırdım herhalde |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Saime1 kitabın164-168.sayfalarında..Bir kaç sayfa öncesin de dönüştürü nickli arkadaşımız da alıntı yapmıştı bilgin olsun. Alıntı:
|
|
Açıkçası ben de iç üzerinde durmamıştım, donusturucu gündemimize getirdi sağolsun. Kitapta da iki satırla geçiştirilen bu yöntem gerçekte ne kadar etkili ve güzelmiş. Ben de donusturucuye teşekkür ederim bu vesileyle bir kez daha. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ismiracum ne kadar güzel resimler bunlar..içim bir hoş oldu..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bugün içimde garip bir heyecan var neredeyse tüm gün arınma yaptım biraz ara verdim ve şimdi sabırsızlıkla saat 10'u bekliyorum. neden bilmiyorum içim kıpır kıpır bugün. sizlerle hislerimi paylaşmak istedim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |