![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben 10.30 da bitirdim çok ağladım çoooookkkkkk.... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bazen bendede çok şiddetli bir ağlama oluyo. Ama arınma veya eft yaparken ağladıktan sonra garip bi şekilde rahatlama o anki düşüncemin tam tersi hisler duymaya başlıyorum. Sanki arınma yaparken veya eft yaparken o insan ben değilim. başka biri var sanki içimde. gözyaşlarımla birlikte içimdeki sıkıntımılarım süzülüp gidiyor sanki. son zamanlarda daha fazla olmaya başladı. meğer ne çok ihtiyacım varmış arınmaya. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bugünkü Katılımları İçin Herkese Çok Teşekkürler.. Gerçekten Çok İyi Bir Katarsis Halini Alıyor Bu Arınmalar.. SevgiyLe KaLın.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben de de agirlik hissi ve uyk u hali oldu. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi? sevgiler.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Merhaba.. ULaşacağınız Huzur Ve Mutluluk Tam da O Duyguların Arkasına Gizlenmiş Durumda.. O Duygulardan da Arınırsanız Hiçbir Sorun kalmaz.. Arada Öyle Davetsiz Misafirler Çıkabiliyor.. Merak Etmeyin .. ;) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de çoğunlukla çok hüzünleniyorum bu çalışmada ve birkaç kere çok şiddetli ağladım ,ve her çalışma sonrasında uyuyakalıyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben geldiiim ,yerimi aldım sevincli 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM. |