Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

tiriniti 20-07-2009 11:02 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

ben 10.30 da bitirdim çok ağladım çoooookkkkkk....

cibelce 20-07-2009 11:12 PM

bazen bendede çok şiddetli bir ağlama oluyo. Ama arınma veya eft yaparken ağladıktan sonra garip bi şekilde rahatlama o anki düşüncemin tam tersi hisler duymaya başlıyorum. Sanki arınma yaparken veya eft yaparken o insan ben değilim. başka biri var sanki içimde. gözyaşlarımla birlikte içimdeki sıkıntımılarım süzülüp gidiyor sanki. son zamanlarda daha fazla olmaya başladı. meğer ne çok ihtiyacım varmış arınmaya.

yeni bir hayat 20-07-2009 11:13 PM

Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super

TR-ance 20-07-2009 11:17 PM

Bugünkü Katılımları İçin Herkese Çok Teşekkürler.. Gerçekten Çok İyi Bir Katarsis Halini Alıyor Bu Arınmalar..

SevgiyLe KaLın..

ışıkk 20-07-2009 11:23 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471840)
Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super

Çok sevindim çok çok sevincli:zpzp:

gnm77 20-07-2009 11:24 PM

ben de de agirlik hissi ve uyk u hali oldu.

jaunty 20-07-2009 11:44 PM

bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..

TR-ance 21-07-2009 10:34 AM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471850)
bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..

Merhaba..

ULaşacağınız Huzur Ve Mutluluk Tam da O Duyguların Arkasına Gizlenmiş Durumda.. O Duygulardan da Arınırsanız Hiçbir Sorun kalmaz.. Arada Öyle Davetsiz Misafirler Çıkabiliyor.. Merak Etmeyin .. ;)

Pamukk 21-07-2009 10:54 AM

Ben de çoğunlukla çok hüzünleniyorum bu çalışmada ve birkaç kere çok şiddetli ağladım ,ve her çalışma sonrasında uyuyakalıyorum

ışıkk 21-07-2009 09:54 PM

Ben geldiiim ,yerimi aldım sevincli 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM.