![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben garanti burdayım ismiracım y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayım kesinlikle :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende buradayım saat 22' de |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Allah'ım, seni seviyorum. Benim içimde, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen duruma yol açan ve tekrar eden hatıraların varlığını biliyorum. Sorumluluğu üzerime alıyorum. Özür dilerim. Şimdi bu duruma yol açan içimde her ne varsa sıfırlansın ve ışığa dönüşsün. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Koşun, komşulara haber verin!.. "Bir maniniz yoksa, bu akşam saat 22'de hoop-arın'a gelcekmişiniz" deyin...smiliyface |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI yarın akşam 22' de benimde birlkte yapıldığında evrenin hemen harekete geçeceği ve gerçekleştireceğine inandığım bir konuda dualarınızı isteyeceğim. şimdiden teşşekür ediyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI yarın sabah duamın metnini buraya yazacağım. şimdiden sabırsızlanıyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ışıkcığım görüşmemnin sonucunun iyi olacağını sana söyleyebilirim. şimdiden kutluyorum .Darısı tüm iş isteyenlerin başına seni kutluyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
sevgiler.sevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Şimdi sayıyorum: 1- ismira 2- duru79 3- alestason 4- saime1 5- MüminOKAN 6- TR-ance 7- ışıkk 8- redflowers 9- cibelce 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- . . . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |