Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

ESOS 23-06-2009 01:22 AM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467680)
Esos'cuğum, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen 'durum'la ilgili olarak, birimiz bile tam olarak arınmayı gerçekleştirebilirsek, evrendeki bununla ilgili tüm kayıtlar değişecek ve herkes yararlanacak. Bu yüzdendir ki kendi içimizde çalışıyoruz ve niyet kuruyoruz. Bu hepimiz için fırsat..Dualarımız arkadaşın için de olsun...

Yüce Tanrı'm, seni seviyorum. Şimdi benim içimde, dışarıda Esos vasıtasıyla kendini gösteren 'çözümü dışarıda arama' durumuna yol açan hatıraların varlığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Lütfen beni affet.Bu hatıralarım sıfırlansın. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

O0O0

allahım seni çok seviyorum surunlarımın çözümünü dışarda aramamla ilgili duruma yol açan kötü hatıralarımın varlığını kabul ediyorumve özür diliyorum lütfen beni affetbu hatıralarım sıfırlansın teşekkür ediyorum seni seviyorum ...özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim.......O0

ismira 23-06-2009 02:02 AM

Tüm arkadaşlarım, şükrediyorum hepinizin varlığı ve birlikteliğinden dolayı.sevincli

hayat kadere inat, çook sevindim durumuna.

saime'ciğim, ben de ışık gibi hafifleme hissedenlerdenim, ama seninki de doğal bir durum bence. Çünkü bütün tekniklerde önce dipler bulanıp, sonra yerliyerine oturuyor...

Esos'cuğum harikasın. Ne güzel bir şey her durumu fırsat olarak değerlendirmek, andaki farkındalıkla arınmak, değil mi?..

Evet bu çalışmalar bir kere içimize işledi mi, mucizeler kaçınılmaz bence...

Sevgiler ve iyi geceler herkese.s456

ismira 23-06-2009 02:05 AM

Haa, bu arada ho'oponopono yerine 'hoop-arın' gibi bir karşılık nasıl olurdu sizce?

Türkçe ve fazla uzun olmayan bir isim bulalım mı? Önerileri bekliyorum...

saime1 23-06-2009 09:07 AM

evet daha akılda kalır bir isim iyi düşündün bundan sonra hoop-arın olsun

donusturucu 23-06-2009 09:37 AM

Bugün Sevgili Işık bize buradan güzel haberler verecek...
Teşekkürler Işık...bizleri sevindirdiğin için!!

ışıkk 23-06-2009 11:54 AM

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467948)
Bugün Sevgili Işık bize buradan güzel haberler verecek...
Teşekkürler Işık...bizleri sevindirdiğin için!!

Çok güzel bir motive oldu bu sevgili Dönüştürücü sevincli.Şuan için sadece şunu söyleyebilirim,rüyamda büyük güzel bir cüzdanım vardı ve içi paralarla doluyduy789 bir de diyorum ki "az param var"y789 sevincli
Arınmaya devam..
İsmira güzel düşünmüşsün "hoop-arın" bencede güzel.

ışıkk 23-06-2009 12:41 PM

ooo67yukardaki yazıyı yazdıktan 15 dk sonra aradılar görüşmek için arkadaşlar sevincli şimdi gidiyorum arınaraktan y789 destekleriniz için teşekkürler.şimdi görüşmenin iyi geçmesi ve sonucu için arınayım sevincli
görüşmek üzere.sevgilersevincli

Belgin ∞ 23-06-2009 01:07 PM

Çayları kimin söyleyeceği belli oldu y789 Hadi ışık bekliyoruz haberleri sevincli

donusturucu 23-06-2009 01:07 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467974)
ooo67yukardaki yazıyı yazdıktan 15 dk sonra aradılar görüşmek için arkadaşlar sevincli şimdi gidiyorum arınaraktan y789 destekleriniz için teşekkürler.
görüşmek üzere.sevgilersevincli

Çok sevindim inan çok mutlu ettin beni..Çok güzel olumlu geçecek görüşemen herşey istediğin gibi olacak!!Olumlu bir şekilde bunuda bizimle buradan paylaşacaksın...Sana şükürler olsun..Bunları yaşattığın içinn...

sudem8 23-06-2009 01:40 PM

arkadaşlar hop arın çok hoşuma gitti...çalışmalara devam...ben eft ye de başladım...ışıkcım bugün senin için iki nokta yaptım görüşme iyi geçsin diye...sonucu sabırsızlıkla ve güven içinde bekliyorumhepinizi çoook seviyorum..y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM.