![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Tüm arkadaşlarım, şükrediyorum hepinizin varlığı ve birlikteliğinden dolayı.sevincli hayat kadere inat, çook sevindim durumuna. saime'ciğim, ben de ışık gibi hafifleme hissedenlerdenim, ama seninki de doğal bir durum bence. Çünkü bütün tekniklerde önce dipler bulanıp, sonra yerliyerine oturuyor... Esos'cuğum harikasın. Ne güzel bir şey her durumu fırsat olarak değerlendirmek, andaki farkındalıkla arınmak, değil mi?.. Evet bu çalışmalar bir kere içimize işledi mi, mucizeler kaçınılmaz bence... Sevgiler ve iyi geceler herkese.s456 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Haa, bu arada ho'oponopono yerine 'hoop-arın' gibi bir karşılık nasıl olurdu sizce? Türkçe ve fazla uzun olmayan bir isim bulalım mı? Önerileri bekliyorum... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evet daha akılda kalır bir isim iyi düşündün bundan sonra hoop-arın olsun |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bugün Sevgili Işık bize buradan güzel haberler verecek... Teşekkürler Işık...bizleri sevindirdiğin için!! |
Arınmaya devam.. İsmira güzel düşünmüşsün "hoop-arın" bencede güzel. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ooo67yukardaki yazıyı yazdıktan 15 dk sonra aradılar görüşmek için arkadaşlar sevincli şimdi gidiyorum arınaraktan y789 destekleriniz için teşekkürler.şimdi görüşmenin iyi geçmesi ve sonucu için arınayım sevincli görüşmek üzere.sevgilersevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Çayları kimin söyleyeceği belli oldu y789 Hadi ışık bekliyoruz haberleri sevincli |
Çok sevindim inan çok mutlu ettin beni..Çok güzel olumlu geçecek görüşemen herşey istediğin gibi olacak!!Olumlu bir şekilde bunuda bizimle buradan paylaşacaksın...Sana şükürler olsun..Bunları yaşattığın içinn... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar hop arın çok hoşuma gitti...çalışmalara devam...ben eft ye de başladım...ışıkcım bugün senin için iki nokta yaptım görüşme iyi geçsin diye...sonucu sabırsızlıkla ve güven içinde bekliyorumhepinizi çoook seviyorum..y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM. |