Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

lale85 26-06-2009 01:58 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

ismira biz sürekli işsizlikle ilgili arınma yapıyoruz ya bu ne kadar daha devam edicek arındığımızı nerden anlayacağızactionsmile

saman 26-06-2009 02:13 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468601)
Rreca ederimm sevgili hemşerim, ne demek?..y789

Hepimiz kendimize en uygun gelen biçimini deneyimlerimizle buluruz sanırım. Ben bir konuda çalışırken ona bağlı olarak alttan başka konular çıkabiliyor. Farkındalığıma gelen bu konularda aynı şekilde hoop-arın yaparak devam ediyorum arınmaya. Bir ana konunun alt bileşenleri diyorum buna. Sıfırlama da böyle bir şey olsa gerek sanırım... Tüm bileşenlerden arınmak...

Geçen gün 'işsizlik' konusunda çalışmam sırasında, güvensizlik, yetersizlik, imkansızlık...vs korkular su yüzüne çıkarken farkettim, hoop-arın yöntemiyle Yaradan'a teslim ettim. Bu arada 'sınırlayıcı hatıraların sadece negatif olmayacağı, pozitif olarak değerlendirdiklerimizden de arınmak gerektiği' düşüncesi de geldi içimden. Sonra düşündüm üzerinde; gerçekten durumun en mükemmel formatında gerçekleşmesini istiyorsak, tutunduğumuz durumlar ve beklentiler de engeldirler. Öyleyse dedim, ilahi olana yer aç, arın...arın...arın...

süpersin, sen anlatınca çok kolaymış gibi geliyor :)

teşekkür ederim;

saman 26-06-2009 02:30 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468607)
ismira biz sürekli işsizlikle ilgili arınma yapıyoruz ya bu ne kadar daha devam edicek arındığımızı nerden anlayacağızactionsmile

iş arayan arkadaşlarımız, aradıklarını bulduklarını buradan bize müjdelediklerinde sevinclisevincli

serpil22 26-06-2009 07:32 PM

Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..

sudem8 26-06-2009 07:39 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468652)
Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..

serpilcim başın sağolsun çok üzüldüm..Allah sabır versin..O0http://80.190.202.79/pic/h/hazirgifl...ingifleri3.gifüzülmene dayanamayız demek k üzülüp ağlayarak göz yaşı dökerek te arınacağız..hepimizin farklı oluyor arınmalarımız..

cibelce 26-06-2009 07:56 PM

Alıntı:

Başın sağolsun arkadaşım.

serpil22 26-06-2009 08:46 PM

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizler sağolun..

duru79 26-06-2009 09:35 PM

Serpil ablacım başınız sağolsun.Çok üzüldüm.Allah hepinize sabır versin.

Alıntı:

alestason 26-06-2009 09:42 PM

başınız sağolsun.çok üzücü allah sabır versin.

saime1 26-06-2009 09:53 PM

Başın sağolsun serpil ölen arkadaşının adı zuhal olabilirmi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM.