Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

sudem8 25-06-2009 02:44 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468489)
Haklısın sudemciğim, Yaradan'a yönelik yardım talebidir özünde yaptığımız. Çünkü hatırlarsak bilincin 15 bitlik veri işlediği sırada, bilinçaltı 15 milyon bitlik veri işliyor. İşte bu büyüklük karşısında, bilip bilmediğimiz her şeyden dolayı kendimizden yüce olana, mutlak güce teslim ediyoruz arınmayı.

Öte yandan, kendimizin ve her varlığın aslında O'nunla bir ve bütün olduğunu, O'nun parçası olduğumuzu hatırladığımızda, kendimize veya karşımızdakine bu sihirli dörtlüyü söylerken, aynı anda O'na söylemiş oluyoruz...
Yani her yol O'na çıkıyor...art56art56

işte bu ya İsmirayla biz birbirimizi tamamlıyoruz..ben pratik kabataslak anlıyorum işi o incelikleriyle..ben ayrıntılarını tam bilmiyorum ama işi kavradığımı düşünüyorum sayende ismira...s45apk

Siyahça 25-06-2009 03:18 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467534)
Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

hayat kadere inat sana birşey sormak isterim izninle;

bu, işten ayrılma tekrar işe alınma hikayesi nedir kuzum?! benim bildiğim senin işinde herhangi bir değişiklik olmadı...biz mi yanlış okuduk, yoksa arınmışlık fazla mı kaçtı?!

ismira 25-06-2009 03:26 PM

Ayrıntılarda takılıp kalmadan sade ve basit şekliyle uygulayıp gitmek en iyisi zaten. "Göç yolda düzelir" diye bir söz var hani... Ben de pratikliğine hayranım sudemciğim biliyorsun...

Bu arada arkadaşlar, çalışma konumuz olarak 'işsizlik' üzerinden devam mı edelim?

Yoksa yeni konu belirleyelim mi?

Ne dersiniz?

melodiss 25-06-2009 03:27 PM

merhaba arkadaşlar size bir ricada bulunabilir miyim?sigrt56
sorun kardeşimle ilgili ama beni o derece alt üst etti ki tüm gece uyuyamadım aglamaktan...olay kardeşimin eğitimiyle alakalı bir üst sınıfa gecmesi büyük tehlikede...bu hafta son bir şans olarak sınavlara giriyor ama sonuçlarından çok endişeliyim...ağla2ailem durumunu bilmiyor ve kötü bir sonuçta sağlıkları tehlikeye girebilir...bu durumu daha önce yaşadık çünkü ...hatırlamak bile istemiyorum...kardeşimin sınıf tekrarı yapması demek okul hayatının son bulması demek ve bu bir felaket o daha lisede ... daha fazla yazamıyorum ...agl34

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.

saman 25-06-2009 03:35 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468494)
Ayrıntılarda takılıp kalmadan sade ve basit şekliyle uygulayıp gitmek en iyisi zaten. "Göç yolda düzelir" diye bir söz var hani... Ben de pratikliğine hayranım sudemciğim biliyorsun...

Bu arada arkadaşlar, çalışma konumuz olarak 'işsizlik' üzerinden devam mı edelim?

Yoksa yeni konu belirleyelim mi?

Ne dersiniz?

bence devam edelim, :)

aysegul_tirtil 25-06-2009 03:36 PM

canım elimden gelen herşeyle yanındayım.sende kendini topla ki kardeşine destek olabilesin.ben şimdiden yapmaya başlıyorum

saman 25-06-2009 03:40 PM

birşey daha sorcağım,

acaba bir liste yapabilirmiyiz.. ( TR-ance'ın buna benzer bir uygulama yaptığını okumuştum sanki, saime1 için demişti galiba 'Arınacaklar listeme ekliyorum gibi bir ifadeydi )
olabilir mi sizce ?? hepsi için arınma uygulaması yapılabilir mi, tek tek mi konuların üzerinde durulması gerekir, bana tümü için olabilir gibi geliyor ancak siz daha iyi değerlendirebilirsiniz tabii..
teşekkür ederim
sam;

saman 25-06-2009 03:48 PM

Alıntı:

melodiss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468495)
merhaba arkadaşlar size bir ricada bulunabilir miyim?sigrt56
sorun kardeşimle ilgili ama beni o derece alt üst etti ki tüm gece uyuyamadım aglamaktan...olay kardeşimin eğitimiyle alakalı bir üst sınıfa gecmesi büyük tehlikede...bu hafta son bir şans olarak sınavlara giriyor ama sonuçlarından çok endişeliyim...ağla2ailem durumunu bilmiyor ve kötü bir sonuçta sağlıkları tehlikeye girebilir...bu durumu daha önce yaşadık çünkü ...hatırlamak bile istemiyorum...kardeşimin sınıf tekrarı yapması demek okul hayatının son bulması demek ve bu bir felaket o daha lisede ... daha fazla yazamıyorum ...agl34

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.

bir önceki hatıranı değiştir melodiss, yenisi ile değiştir :) bu bir fırsat arınmak için,,

"melodisin kardeşinin bir üst sınıfa geçmesini engelleyen zararlı hatıralarımın varlığını kabul ediyorum özür dilerim... Lütfen beni affet.sorumluluğu %100 üzerime alıyorum. İzin ver bu hatıralar nurunla Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..Seni Seviyorum.sonsuz nimetin ve merhametin için teşekkür ederim.'

Özür dilerim... Lütfen beni affet... Seni seviyorum... Teşekkür ederim...
:)

donusturucu 25-06-2009 03:48 PM

Arınıyoruz ve duamız An'ında HOOOPPP oluveriyorrr..Ben bunu hep yapıyorum ve ben bunu çok seviyorum :)y789

Belgin ∞ 25-06-2009 04:05 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467534)

Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468492)
hayat kadere inat sana birşey sormak isterim izninle;

bu, işten ayrılma tekrar işe alınma hikayesi nedir kuzum?! benim bildiğim senin işinde herhangi bir değişiklik olmadı...biz mi yanlış okuduk, yoksa arınmışlık fazla mı kaçtı?!

Belki şimdi daha net anlamışsındır Siyahça'cım. Konuyu başından takip etseydin de zaten anlardın ama neyse yardımcı olabildim sanırım bu sefer.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM.