![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet mümin bey tıklayınca yönlendiriyo fakat bir süre sonra sayfa yükleme hatası diyo ve açılmıyo. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI benim çok güzel görüntü iy ide ingilizcem o kadar yeterli değil.artık oğlum gelince ona tercüme ettirmem gerekiyor.y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yararı olabileceği düşüncesiyle, mesajı tekrar alıyorum buraya. Para blokajları ile ilgili çalışmaya 05.07.2009 tarihinde başlamışız, yani on beş gün olmuş. Devam ediyoruz. 21 günde kesmek zorunda değiliz, blokajların durumuyla ilgili hissettiklerimize göre değerlendiririz hep birlikte. Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Çok sevindim bizimle olmana Tirinitim, seni çokk seviyoommm kiss3:zpzp: |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI çok karışmış arkadaşlar.. hergun takip edemiyorum ama bende katılayım diye göz atayım dedim 2 saat oldu tam anlamadım..neyi ne zaman nerde ne şablonda bulamadım henüz.bu para blokajı meselesi işsizlik gibi değil.bu daha geniş ve dallı bir konu.bunada bir yol bulmak iyi olur diye düşünüyorum. sagolsun triniti anlattı.bu tarz calışmalarla örnek deneyimleri ve görüşleri ayrı ayrı başlıklarda ele almak dahamı mantıklı olacak diye düşünüyorum..deneyimler ve yorumlarda oylesine güzelki faydalı ki satır satır okurken neyi aradığımı unutuyorum..valla çok yoruldum. iyiki varsınız..sevgiler sizi seviyorum özürdilerim lütfen beni affet teşekkür ederim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Herkese İyi Akşamlar... Bugün Kaç Kişiyiz Acaba ? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI İyi akşamlar, bugün katılıyorum. Ancak 22.00 den sonra... Görüşmek üzere... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben burdayım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 PM. |