Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

hayat kadere inat 22-06-2009 08:48 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

arkadaşlar geldim buradayım ve mutluyum ufak bir anlaşmazlık yaşadık ama sonu tatlı bitti benim için üzülen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum actionsmile

SEVGİLER...

alestason 22-06-2009 09:02 PM

seni burda görmüşken güzel dileklerimi sanada söyleyim sevgili hayat kadere inat.actionsmile
tekrar işe başlamana çok sevindim.

saime1 22-06-2009 09:04 PM

ismira sana çok teşekkür ediyorum herzaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma öğrettin bize.

saime1 22-06-2009 09:09 PM

İsmira sana gönülden teşşekür ediyorum .Her zaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma metodu öğrenmemizi sagladın.Bu gün işe istanbul trafiği nedeni lie tam 2, 5 saate gittim otobüste sürekli dualarımı tekrerladım ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim.Ben duaya başlayalı beri çok fazla terliyorum ve başım ağrıyor.Bu belitileri yaşayanlar varmı? merak ediyorum.lütfen deneyimlerinizi paylaşın

ışıkk 22-06-2009 10:22 PM

Ben de geldim arkadaşlar, Saime ben de öyle şeyler yok,aksine söyledikçe inanılmaz hafifliyorum,dün tekrarlarken uyumuşum.
Bu arada arkadaşlar hayatımda değişen birşeyler oldu iş anlamında olmasada,gerçekten bu yöntem inanılmaz.y789ayrıca işe kendi içinden başlamakta çok güzel.dikkatini kendi içine veriyorsun,süper.sıfır sınırdayım gerçekten.herkeze sevgiler.sevincli

ışıkk 22-06-2009 10:28 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467894)
arkadaşlar geldim buradayım ve mutluyum ufak bir anlaşmazlık yaşadık ama sonu tatlı bitti benim için üzülen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum actionsmile

SEVGİLER...

Tekrar hoşgeldin arkadaşım,işlerin yoluna girmesine çok sevindim.sevgilersevinclipartysmiley

alestason 22-06-2009 10:38 PM

merhaba ışık sanırım çok yakında senden mutlu bir haber alacağız :)
sabırsızlıkla bekliyorum

aquariel 22-06-2009 10:49 PM

Cok sevindim hayat kadere inat,
Dilerim hersey istedigin gibi olmaya devam eder.

ışıkk 22-06-2009 10:49 PM

alestason, canım çokk teşekkürler.ben de sabırsızlanıyorum güzel haber vermek ve sizlerdende duymak için.kiss3

sudem8 23-06-2009 01:10 AM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467894)

SEVGİLER...

hoşgeldin arkadaşım çok sevindim iyi haberlerine...yalnız değildin dualarımız seninleydi inanO0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.