![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar geldim buradayım ve mutluyum ufak bir anlaşmazlık yaşadık ama sonu tatlı bitti benim için üzülen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum actionsmile SEVGİLER... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI seni burda görmüşken güzel dileklerimi sanada söyleyim sevgili hayat kadere inat.actionsmile tekrar işe başlamana çok sevindim. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ismira sana çok teşekkür ediyorum herzaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma öğrettin bize. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI İsmira sana gönülden teşşekür ediyorum .Her zaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma metodu öğrenmemizi sagladın.Bu gün işe istanbul trafiği nedeni lie tam 2, 5 saate gittim otobüste sürekli dualarımı tekrerladım ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim.Ben duaya başlayalı beri çok fazla terliyorum ve başım ağrıyor.Bu belitileri yaşayanlar varmı? merak ediyorum.lütfen deneyimlerinizi paylaşın |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ben de geldim arkadaşlar, Saime ben de öyle şeyler yok,aksine söyledikçe inanılmaz hafifliyorum,dün tekrarlarken uyumuşum. Bu arada arkadaşlar hayatımda değişen birşeyler oldu iş anlamında olmasada,gerçekten bu yöntem inanılmaz.y789ayrıca işe kendi içinden başlamakta çok güzel.dikkatini kendi içine veriyorsun,süper.sıfır sınırdayım gerçekten.herkeze sevgiler.sevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI merhaba ışık sanırım çok yakında senden mutlu bir haber alacağız :) sabırsızlıkla bekliyorum |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Cok sevindim hayat kadere inat, Dilerim hersey istedigin gibi olmaya devam eder. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI alestason, canım çokk teşekkürler.ben de sabırsızlanıyorum güzel haber vermek ve sizlerdende duymak için.kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |