![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ismira bende kendimi çok iyi hissediyorum bu gün şimdilik bir iş teklifi falan yok :) ama her günden daha farklı hissediyorum sanki. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Al benden de o kadar.çorbayım :) dün gece filmin etkisinde kalmışım kendimi hapiste gördümr üyamda:)))) ama tabii ki iyilik galip gelecek içimde.birkaç saate kadar keyifler yerine gelicektir ;) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Sıfır Sınırının Kokusunu İyicene Alıyorum Bugün.. Çok Güzel Şeyler Yapacağımıza Gönülden İnanıyorum Bu BaşLık Altında.. Hem de Çok Güzel ŞEyLer.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Biz arındıkça mucizeler gelecek, ben de inanıyorum çok güzellikleri yakalayacağız bu başlık altında... Arındıkça mucizeler hızlanacak... Arın...Arın...Arın... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende katılıtorum sevgili ismira çok çok teşekkürler kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Canım, gözlerim seni aradı, telaştan haber veremedim, kusura bakma... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI y789sabaha kadar uyumadım.öğleye doğru kalktım.Hem dua ettim hem arınma tekniği iki nokta hepsini sabaha karşı sessizlikte yaptım.daha etkili olduğuna inanıyorum.arkadaşlar bu iş bana yaradı.s45apkdükkanımı devren kiraya veriyorum şu aralar.fakat adam başka şehirde herzaman gelemeyeceği için kafeye işletmeci olarak benim yapmamı istedi daha doğrusu iş teklifi ettiooo67.ilkönce hayır dedim sonra düşündüm aklıma yattı.Bakalım değerlendirmeyi düşünüyorum.üniversiteli gençler geliyor canlı müzik...çalışanları da var.Hem dükkan sahibi hem işletmecisi olcam.BU ARINMA İŞİNİ DE ÇOK RAHAT SERBEST YAPMAK GEREKYOR AYNI İKİ NOKTA GİBİ...yine yaptığım iki noktayla ilgili yeğenimin eşi iflas etti çelik fabrikaları vardı.fabrika bugün satılacaktı.dün iki nokta yaptım sabaha karşı satış dursun diye...sabah 10 da mesaj attı müjde satış durdu diye çok sevindim..arınmayı da sık sık yapıyorum...O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
sanki kendiniz yapıyormuş gibi anlatırmısınız şu iki nokta mucizesini, konu ile ilgili biraz fikrim var çok basit deniyor, ancak ben henüz üstesinden gelmiş değilims45apk,, A dan Z ye bahsedebilirmisiniz biraz,mümkün mü rica etsem.. mesala kızkardeşim içinde yapabilirmisiniz,:), banka krediyi onaylasın inşallah ve evi alabilsinler :) teşekkür ederim sam, |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI teşekkür ederim bu gece saat 10 ile 11 arasında dua edeceğim, eşimin işleri bozuk bunu düzeltmeyi istiyorum , uzun süre önce bu durumun benden kaynaklandığını anladım.Ben benden daha güçlü eşten koruyorudum.Eşimin parasal ve kişisel gücü benden az olmalıydı .Bu düşüncelere sahip olduğumu kendim ile ilğili çalışmalar yaparken tespit ettim.Tabiki şu an ne kişisel nede maddi güçten korkuyorum , tam tersi bu şeylerin hem eşime hemde ailemize faydalı olacağı düşüncesindeyim. Geçmişte duyduğum korkularımdan dolayı özür diliyorum ve kendimi affediyorum. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evet sevgili sudemciğim bende istiyorum anlatmanı iki noktayı bende bir türlü oturtamadım canım yaa.. birde hangi şehirde yaşıyorsun eğer izmirde isen toplantılar için senin cafeni kullanabiliriz ... süper olur değilmi? sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |