![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI aa silinmemiş çok sevindim |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI [quote=sudem8;467443]Ben buları özellikle ayrıntılarla yazıyorum.Bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övündüğümü sana bilir herkes yapsın diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın...[quote] iyiki öyle yapıyorsunuzsuper hiç aksi düşünmüyorum, tam tersine tüm ayrıntıları ile yazın ki tecrübelerinizden faydalanabilelim,, :) mesela bir ayrıntı sormak istiyorum :) : o iki nokta arasında imgeleme yapıyorsunuz,, sonra nasıl sonlandırıyorsunuz, birden bitirimiveriyorsunuz,,? sevgiler sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Peacemaker valla baya var Egeli ,İzmir'li arkadaşlar :)ben Pamuk arkadaşımı bilmiyordum mesela. İsmira'cım hafifledim ben de.artık aklıma işle ilgili olumsuz bişey getirmiyorum.başvuruları daha bir emin yapıyorum.bu cümleler sihirli gerçekten.söyledikçe hafifliyosun.bir de o paragrafı söylerken gerçekten sorumluluğu öyle bir alıyorsun ki herşey yerine oturuyo zihninde. sevgiler herkese kiss3 |
teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI "Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni affet.. " bu paragraftan bahsettim sevgili Saman'cım. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI hmm, ben farklı birşeyse atlamıyim dedim s45apk teşekkür ederim sam; |
|
ben onca kırılmışken çenemi tutayım kimseyi incitmeyeyim diye uğraşıyorum bir bakıyorum dedikodular, iğnelemeler devam... kimseyi düşecek diye beklemem, bunu nerenizden çıkardınız sayın sudem? ben de kendim için üzülürdüm acaba ben fesat mıyım diye??!!! bu arada, yardımcı olduğumuz deme istersen, iyi niyetimizle psikolojisini çökerttiğimiz daha uygun olur! ben nankör değilim, ama pardon da yardımcı olabildiğinize nereden kanaat getirdiniz? yardımcı olmaya çalıştığımız desen hadi bir nebze! sen yardımcı oldun ben almayı beceremedim bu mu demek istediğin?? tepedekilerin düşüşü lafından niye kendine pay çıkardın ki arkadaşım? çok mu tepedesin, böyle mi hissediyorsun kendini? bence arada bir egondan ziyade kalbinin de söz söylemesine izin ver...izin ver ki lafının ayarını bilemeyip bu şekilde insanları rencide etme! YETER ARTIK KIRDIĞINIZ İNCİTTİĞİNİZ! KAPANSIN ŞU KONU! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |