Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

sudem8 19-06-2009 12:39 AM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467389)
yok Sudem, olumlama yapem dedim ben :)) o an içimden geldi bak şimdi sen yazınca farkettim gerçekten ne yazdığımın :)))

olsun işin olacak demek ki Allah dedirtiyor.ben iki nokta yaptım.bir nokta sen bir nokta çalışacağın binanın içindesin...bakarsın iş teklifi gelir.Bu gün bana iş teklifi geldi..

ışıkk 19-06-2009 12:44 AM

çok teşekkürler Sudem'cim.benim şu iki nokta olayım herşeyde yarıyoda iş olayımda olmuyo.neden çünkü sonuca bağlandığımı farkettim,serbest bırakamadım,beklentiye girdim.blokaj oluştu.belki sen de olur ttli3. ilk başta bu yöntemle anılarımı sıfırlayım belki ozaman belli olmaz işe yarar iki noktam.çook öpüyorum seni sevgiler kiss3

nilsoy 19-06-2009 12:52 AM

bende geldim... olayı geç fark etmişim... evdekiler bilgisayar başında olmamdan pek memnun değiller... ihmal edilmiş hissediyorlar... bende forumda pek uzun kalamadım...
saat geçoldu ama duam sizinkilere yetişir...HAYIRLI İŞLER....girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhahag irlhahagirlhahagirlhahaO0O0

peacemaker 19-06-2009 01:40 AM

:) valla bence en azından bi çekirdek topluluk oluşturduk ve hergün bu toplulukla gideceğiz gibi görünüyo.ışıkkk egeli kim var baska? :)
Bu arada arkadaşlar jim carrey in number 23 diye bi filmini izledim gerçekten güzel.adam komedi dışında da gayet iyi... tavsiye ederim ;)

sudem8 19-06-2009 01:42 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467398)
çok teşekkürler Sudem'cim.benim şu iki nokta olayım herşeyde yarıyoda iş olayımda olmuyo.neden çünkü sonuca bağlandığımı farkettim,serbest bırakamadım,beklentiye girdim.blokaj oluştu.belki sen de olur ttli3. ilk başta bu yöntemle anılarımı sıfırlayım belki ozaman belli olmaz işe yarar iki noktam.çook öpüyorum seni sevgiler kiss3

canım sen bağlantı esnasında olur mu olmaz mı gibi en ufak bir şüpheye düşüyorsundur.zaman belirle mesela bir hafta içinde, o anda mutlaka imgeleme yap sesler gelsin konuşmalarını kendin olayın içinde sevincini ayrıntılar olsun...esprilerde çok faydalı oluyor...ben boşalan evime kiracıyı daha eşyalar boşalmadan yeni kiracı buldum..yarın kapıcı arayacak eve kiracı buldum dediğinin seslerini kulağımda işittim.ve ertesi günü dediğim gibi kapıcı anahtarı istedi.yeni kiracı bulmuştu...yapıp bırakınca unutuyorum..gerçekleşince aklıma geliyor..

saman 19-06-2009 09:57 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467369)
Ne yaptığımızın farkında mıyız?..

hayatkadereinat işten kovuldu, evet....

buna inandığımıza göre, o halde onun için harika bir iş bulabilmesindede etkili olabileceğimize inanıyoruz , doğrumudur ?? ve aynı durumdaki diğer arkadaşlarımız içinde ... doğrumudur?? DOĞRUDUR :)
çalışmamıza hergün devam edip akşam 10:00 11:00 arası enerjimizi bir araya toplayalım.., bu arada kendisi ortalarda görünmüyor :(

Ey yüce rabbim,
içimde devamlı tekrar eden hatalı, zararlı ve engelleyici tüm hatıralarım için özürdilerim ve bu hatıralar ile başkalarının hayatını bilerek veya bilmeyerek olumsuz olarak etkilediğim için lütfen beni affet tüm sorumluluğu üzerime alıyorum ve şuanda hepsini sıfırlıyorum.. Seni Seviyorum,, sonsuz merhametin için teşekkür ederim..amin.

özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim.

teşekkür ederim
sam;

saime1 19-06-2009 10:07 AM

Günaydın bende buradayım, tüm virislerimden arınmak ıçın acele ediyorum.

ismira 19-06-2009 12:11 PM

Merhaba arkadaşlarrr,

Ben bugün kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. super

Sizler nasılsınız??..

ismira 19-06-2009 12:16 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467416)
Günaydın bende buradayım, tüm virislerimden arınmak ıçın acele ediyorum.

Hoşgeldin saime1,

Hep birlikte, sevgiyle tüm virüslerimizden arınmak ne güzel...

saman 19-06-2009 12:17 PM

ben gergin ve endişeliyim ve fekat umutlu ve iyi hissediyorum :)) çorba yaniy789

sorduğun için teşekkür ederim,
sam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM.