![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI çok teşekkürler Sudem'cim.benim şu iki nokta olayım herşeyde yarıyoda iş olayımda olmuyo.neden çünkü sonuca bağlandığımı farkettim,serbest bırakamadım,beklentiye girdim.blokaj oluştu.belki sen de olur ttli3. ilk başta bu yöntemle anılarımı sıfırlayım belki ozaman belli olmaz işe yarar iki noktam.çook öpüyorum seni sevgiler kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende geldim... olayı geç fark etmişim... evdekiler bilgisayar başında olmamdan pek memnun değiller... ihmal edilmiş hissediyorlar... bende forumda pek uzun kalamadım... saat geçoldu ama duam sizinkilere yetişir...HAYIRLI İŞLER....girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhahag irlhahagirlhahagirlhahaO0O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI :) valla bence en azından bi çekirdek topluluk oluşturduk ve hergün bu toplulukla gideceğiz gibi görünüyo.ışıkkk egeli kim var baska? :) Bu arada arkadaşlar jim carrey in number 23 diye bi filmini izledim gerçekten güzel.adam komedi dışında da gayet iyi... tavsiye ederim ;) |
|
çalışmamıza hergün devam edip akşam 10:00 11:00 arası enerjimizi bir araya toplayalım.., bu arada kendisi ortalarda görünmüyor :( Ey yüce rabbim, içimde devamlı tekrar eden hatalı, zararlı ve engelleyici tüm hatıralarım için özürdilerim ve bu hatıralar ile başkalarının hayatını bilerek veya bilmeyerek olumsuz olarak etkilediğim için lütfen beni affet tüm sorumluluğu üzerime alıyorum ve şuanda hepsini sıfırlıyorum.. Seni Seviyorum,, sonsuz merhametin için teşekkür ederim..amin. özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim. teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Günaydın bende buradayım, tüm virislerimden arınmak ıçın acele ediyorum. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Merhaba arkadaşlarrr, Ben bugün kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. super Sizler nasılsınız??.. |
Hoşgeldin saime1, Hep birlikte, sevgiyle tüm virüslerimizden arınmak ne güzel... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ben gergin ve endişeliyim ve fekat umutlu ve iyi hissediyorum :)) çorba yaniy789 sorduğun için teşekkür ederim, sam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM. |