![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Canlarım, dün öğleden sonrasından itibaren internete giremedim, ailevi toplantılar nedeniyle. Ama ben saat 22 suları ettim duamı tekrar ve arınmaya devam ettim, gece yatarken bile tekrarlıyorum... Her gün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum. Bu akşam da düğüne davetliyiz. ama emin olun ben bir şekilde katılımı gerçekleştiririm. Niyetimiz ve dua kalıbımız belli...Lütfen müsait olanlar buradan iletişim halinde olsunlar. Bu hepimizin motivasyonu için çok iyi oluyor... Sizi seviyorum... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni. Sevgiler kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI çok sevindim Redflowers iyi ki haber verdin kaç gündür hepimiz dua ettik arkadaşımıza...darısı diğer arkadaşların başına...sapkal89 |
|
ooo67sevincligulensmileysevinclisevinclisevinclise vincligulensmiley Canlarııımmm!!... İnanın ağlıyorum şimdi!.. Sevinçten!.. Bu haberi bekliyordum! İnanın! Haberi okuduğumdan beri hayatkadereinat için bu seçeneğin de olabileceğini düşünmüştüm ve sürekli arındım, kovulma sorunundan... İnanıyorum ki çoğu arkadaşım da çalıştı bununla ilgili... TR-ance, dediklerimiz çıkmaya başladı diyebilir miyiz?...blissyblissy |
Bence Çok Güzel Bir Başlangıç.. %100 Eminim Çok Güzel Değişimler Olacak.. Yeterki Biz Direnmeyelim Hayatın Akışına.. Ve Sürekli Arınalım.. Arınalım.. Arınalım.. Arınalım.. SevgiyLe KaLın.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ben tekrar işe çağrılmasına çok sevindim. dualarımız kabul oldu. paylaştığın için teşekkürler redfowers. darısı benim ve işi olmayan tüm arkadaşlarımın başına :) hepinizi çok seviyorum. |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar, hergün dualarım sizin sesinizle beraber yükseliyor(dün hariç :) müsait değildim malesef).birşey yazmamama bakmayın.takipteyim ve güzel haberler gerçekten mutluluk verici.Hergün dua etmeye devam :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI çok çok teşekkür ederim sudem harikasın. sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. birilerinin benim için dua ettiğini güzel şeyler dilediğini bilmek harika bir duygu. her gün biraz daha arınmış hissediyorum kendimi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM. |