Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

MuminOKAN 17-06-2009 09:13 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Arkadaşlarım ben hala çalışıyorum. saat 10 a yetişemeyebilirim, fakat yüksek benliğim çalışmayı yapacaktır.

saygılar.
sapkal89

saman 17-06-2009 09:14 PM

biz iki kişiyiz, kardesim alez nick'li üyemiz.. oda iş arıyor :)

vebiz bu akşam şu şekilde mi dua ediyoruz ;
Ey Büyük Yaratıcım,
Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni affet..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..
Seni Seviyorum..

'Daha Sonrasında İse 4 Kelimeyi Mantra Söylermiş Gibi Söylüyoruz.
Ama SorumLuLuk kısmına özellikle dikkat ediyoruz. İşsizlik olmasındaki sorumluluğumuzu kabul ediyoruz.

yada şöyle mi dua ediyoruz;

"duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

sorum var : her hangi duayı ediyorsak farketmez, bir kez mi tekrar edeceğiz?

12389bize laf anlatmasıda zor, diğilmi peacemaker :)) )

teşekkür ederim
sam;

hayat kadere inat 17-06-2009 09:25 PM

bir inat ettim şu an bütün tanıdık yakınlarımı topluyorum gelebilen gelecek en kötü ihtimal ben burada 13 kişi olurum çook üzüldüm 17 de içerde eşdost hadi 50 kişi olalım fena değil amma bu foruma göre bence bi fena hy789

hayat kadere inat 17-06-2009 09:27 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467198)

Ey Büyük Yaratıcım,
Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni affet..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..
Seni Seviyorum..

Ama SorumLuLuk kısmına özellikle dikkat ediyoruz. İşsizlik olmasındaki sorumluluğumuzu kabul ediyoruz.

"duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

teşekkür ederim
sam;

ahyır canım her zaman yapacağız olumlu sonuçlar aldıkça devam ederiz ki öyle olacak(inşallah)actionsmile

TR-ance 17-06-2009 09:30 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467198)

Ey Büyük Yaratıcım,

Seni Seviyorum..

teşekkür ederim
sam;

Ben İki ÇaLışmayıda Yapacağım.. Duaları Birer Kez Edin Ama Diğer Sözcükleri Sık Sık Söylerseniz Çok Daha Güzel OLur.. Sizde Bir Huzur Hissedersiniz Çünkü Yaratıyla Konuşuyorsunuz O Sözcüklerle.. Ona Sevginizi Söylemek Ne Güzel DeğiL Mi ? :)

Not : Bu Arada Emeği Geçen Herkese Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum.. %100 Eminm Çok Güzel Anlar Yaşayacağız Bu ÇaLışmayı Yaparken.. Enerjiyi Şimdiden Hissediyorum.. Tekrar Teşekkürler.. ;)

aquariel 17-06-2009 09:33 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467201)
bir inat ettim şu an bütün tanıdık yakınlarımı topluyorum gelebilen gelecek en kötü ihtimal ben burada 13 kişi olurum çook üzüldüm 17 de içerde eşdost hadi 50 kişi olalım fena değil amma bu foruma göre bence bi fena hy789

Cok haklisin ama ben bile son anda gordum ve katilmayi talep ettim. Bircok kisi henuz yeni isten gelmis olabilir. Bircok insan da bunu yarin okuyabilir. O yuzden de katilim az oldu sanirim. Mumin OkAN bile yetisemeyebilirim diyor. Bence kendinizi uzmeyin. Bugun calismayi yapalim. Daha sonra uygun gordugunuz bir zaman tekrar edebiliriz. Ne dersiniz?

saman 17-06-2009 09:41 PM

dua için ön hazırlık yapmalımıyız, herhangi bir şey önerirmisiniz çıkmadan önce ;

teşekkür ederim
sam;

TR-ance 17-06-2009 09:44 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467210)
dua için ön hazırlık yapmalımıyız, herhangi bir şey önerirmisiniz çıkmadan önce ;

teşekkür ederim
sam;

Bence Derin Nefesler Alarak Rahatlaryın Ve Arınmak İçin Konsantre OLun.. Hepsi Bu..

peacemaker 17-06-2009 09:47 PM

her akşam yapabiliriz aslında.sonuçta dua ediyoruz ve katılabilen herkes katılır.belki bir konu üzerinde bir süre çalışıp sonra başka bir konuya geçebiliriz.
Saman bir hazırlık yapacakmıyız a gelince sessiz bir yerde elimizi yıkayıp ağzımızı çalkalayıp, rahat olduğumuz bir pozisyonda bu duayı edebiliriz. ve bize laf anlatmak zor evet:) duru yu 20 dk sonunda bıktırdım:) şaka bir yana teşekkür ediyorum herkese.hoppono pono yu öğrenme zamanım gelmiş demekki :) bir de işe doğru yazılışını öğrenmekle başlayacağım.son13 dk.hazırlık zamanı ;)

hayat kadere inat 17-06-2009 09:55 PM

artık herkes hazırdır biiz 9 olduk hadi kolay gelsiiinsapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM.